Home
19 Şubat 2024 ( 22 izlenme )
Reklamlar

Seçmen listeleri askıya alındı, 17 Ocak'a kadar güncelleme yapılabilecek

Seçmen listeleri askıya alındı, 17 Ocak'a kadar güncelleme yapılabilecek

31 Mart yerel seçimlerine ait geçici seçmen listeleri bugün belediye başkanlarına asıldı. Seçmenler 17 Ocak'a kadar listelerdeki bilgilerini görüntüleyebilecek.

Milyonlarca seçmen belediye başkanlarını ve muhtarları seçmek için oy kullanacak.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yerel seçimlerde seçmen listelerinin güncellenmesine ilişkin uygulama esaslarını belirledi.

Seçmen listeleri sabah saat 08.00'de müdürlüklere asıldı. Bu, seçmenlerin bilgilerini ve itirazlarını sorgulamalarının başlangıcıdır.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekmeğe fahiş zam geliyor Rezalet! Sokak ortasında kadını bayıltana kadar dövdü, engel olmak isteyen vatandaşları tehdit ederek küfürler yağdırdı! İzmir Bayraklı’da, 2123 Cumhuriyet sevdalısı saat 19.23’te aynı anda zeybek oynadı, Türkiye haritası oluşturdu ve rekor kırdı ! Enflasyon yüzde 60'ı aşınca Ekonomi Bakanı istifa etti!