Yerel seçime bir gün kala Hatay’ın Antakya ilçesinde İYİ Parti’de istifa depremi yaşandı. Aralarında İl Başkan Yardımcısı Murat Döger, İlçe Başkan Yardımcısı Yücel Dönmez, Karaali Mahalle Temsilcisi Sabahattin Kızıltepe, Ekinci Mahalle Temsilcisi Semir Doğru, Güzelburç Mahalle Temsilcisi Davut Amıklı, Kuzeytepe Temsilcisi Yusuf Durmuş’un da olduğu 62 kişi, İYİ Parti’den istifa ederek yapılan törenle CHP’ye katıldı.
CHP Antakya İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen katılım töreninde partiye katılanlara rozetleri CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksoy ve İlçe Başkanı Ümit Kutlu tarafından takıldı.
Kaynak: DHA
Tele1
Alevi yurttaşlar hedef mi alındı? Teşkilat dizisindeki karakterin adı Meclis gündemine taşındı51 izlenme
AKP'nin kalesi Fatih'ten de asgari ücrete tepki! Geçinemeyenler şükür edenlere sert çıktı40 izlenme
Yağ fiyatları uçuşa geçti!54 izlenme
Elektriğe yüzde 38 zam gelmişti: Bakan Bayraktar bu sözlerle savundu!42 izlenme
Disiplinsiz denilen Ebru teğmenin 5 yıllık disiplin notu 10 numara41 izlenme
YSS ve Osmangazi köprülerine fazladan mı zam yapıldı?150 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan duygulandıran mesaj: “Ben de sizi özledim, dayanışmanız için teşekkürler, birlikte kazanacağız”23 izlenme
Zelenskiy’den savaşın seyrini değiştirecek hamle: Belgeleri teslim etti!62 izlenme