Cumhuriyet'ten Bora Erdin'in haberine göre, yerel seçimlerin yapıldığı 2019’da yüzde 55’in üzerinde oy olarak AKP’den Ağrı Belediye Başkanı olan Savcı Sayan’ın uzun namlulu silah taşıyan kişilerle sokakta yürüdüğü video sosyal medyanın gündemine oturdu.
BELEDİYEDEN DESTEK ALAMAYINCA FIRIN İFLAS ETTİ
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, halka ucuz ekmek satmak amacıyla geçtiğimiz kasım ayında özel bir işletmeyle anlaşmıştı. Firma, günde 45 bin ekmek üretip tanesini 1 lira 40 kuruşa satacaktı. Ancak işletme iflas ettiğini duyurdu. 20 gün önce kapıya kilit vurduklarını söyleyen işletme sahibi Fettah Karaoğlan, “Önceki belediyelerle yaptığımız sözleşme gereği yaklaşık 10 yıldır kentte ucuz ekmek üretiyoruz. Ancak mevcut belediyeden yeterli destek ve katkı alamadık. Kendi imkânlarımızla ancak altı ay dayanabildik ve iflas ettik. Faturaları ödeyemedik, elektrik ve doğalgazımız kesildi” dedi.
40 ülkeye ihracat yapıyor: Türk tarım devi iflasın pençesinde33 izlenme
İmamoğlu "Tek adam anlayışı yaygınlaştırılmaya çalışılıyor. Bu çok tehlikeli bir durumdur"42 izlenme
Kuzu'dan tepki çeken açıklama: 'Doğalgaz zammını yapan hükümet değil'146 izlenme
Altay’dan Erdoğan’a 128 bin TL’lik dava!75 izlenme
Yapılan değişiklikle Anıtkabir'e silüet darbesi yapıldı!59 izlenme
Farkındalık seminerinde eğitimciye içki yasağı106 izlenme
CHP'nin pazar ziyareti halkın yoksulluğunu gözler önüne serdi: "Dün akşam ekmek yemedim"23 izlenme
Adnan Oktar dosyasında çarpıcı iddialar95 izlenme
Vatandaştan benzin zammına eşekli çözüm: "Arabayı bırakıyorum. Bir tane eşek alacağım, elime de bir çubuk alacağım onunla gezeceğim"
Marmaray'da el ele tutuşan çifte, bir şahıs ve ailesi müdahale etti, tansiyonun yükselmesi üzerine kız arkadaşının elini tutan genç öldüresiye dövüldü
Marketlere zam yağdı
The Guardian’a konuşan Suudi yetkili: "Bizim ona ihtiyacımızdan çok Erdoğan'ın bize ihtiyacı var. Ticaret koşullarını biz belirleyeceğiz!"