Sarıyer'de aşırı yağış nedeniyle yolda çökme meydana geldi
Olay, Kazımkarabekir Paşa Mahallesi, Kavaklıdere sokakta saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Aşırı yağış nedeniyle Kavaklıdere sokağından geçen yolun bir bölümü büyük bir gürültüyle çöktü. Çökme nedeniyle kayan toprak iki katlı bir evin bahçesine doldu.
Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen belediye ekipleri, çökmenin yaşandığı yolun giriş ve çıkışlarını güvenlik şeridiyle kapattı.
![]()
“GÜRÜLTÜYLE DIŞARI ÇIKTIK"
Çöken yolun bitişiğinde bulunan evin sahibi Erol Koçak, “Ben evde oturuyordum. Bir gürültü duyduk, yağmurdan dolayı yol çöktü. Gürültüyü duyduk dışarı çıktık. Burayı biz kendimiz yaptık, o zaman burada yol yoktu. Şimdi minibüs yolu oldu. Çöktükçe yama yapıyorlar olacağı bu… Önce duvarı sağlama almaları lazım. Buradan minibüs geçiyor otobüs geçiyor. Önlemini almadılar. Evde herhangi bir zarar yok. Allahtan o sıra evdeydik bahçede değildik" dedi.
EVDEN ÇIKTIKTAN 5 DAKİKA SONRA BURASI YIKILDI
Kiracı Muhammet Küçükbirinci, “Bugün çok şiddetli bir yağmur vardı. Ben bu evde kiracıyım. Ben evden çıktım 5 dakika sonra burası yıkıldı. Benim üzerime yıkılabilirdi. Motosikletim burada bağlıydı. Yağmur yağıyor diye başka yeri aldım. Çok şükür can kaybımız yok" dedi.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1095053/Sariyer_de_yol_coktu.html
Bilal Erdoğan'ın vakfından 'tekbir' ile yemin töreni 'Allah için öleceğiz'2800 izlenme
Hatay Erdoğan'a böyle hazırlandı: Ev ve köprü görünümlü brandalar asıldı!56 izlenme
KYK’nın ölüm yurdu sorunlarla dolu18 izlenme
Grand Kartal Otel'deki yangın faciasında savcı mütalaa verdi: İstenen cezalar belli oldu25 izlenme
Gaffar Okkan suikastinin sanığı başkan adayı oldu42 izlenme
Kılıçdaroğlu’na küfür, ahlaksızın ilk vukuatı değilmiş!168 izlenme
Binlerce Türk Almanya’ya alınmadı, geri gönderildi42 izlenme
Ankara Barosu Başkanı: Sıra bize geldiyse bedel öderiz129 izlenme
İlk fırsatta sattı! CHP listelerinden meclise giren Gelecek Partili milletvekili Murat Kurum'u desteklediğini açıkladı
Son ankette her şey sil baştan: AKP, İstanbul'u kazanmak isterken çok şey kaybetti
Nişasta bazlı şeker (NBŞ) neden zararlı?
İmamoğlu'nun sosyal medya hesaplarını kapatma adımı!