Şarbon hastalığı nedeniyle Bitlis’ten Diyarbakır’a tedavi için gelen 10 yaşındaki bir çocuğun ölümünün ardından Mardin Kızıltepe’de şarbon hastalığına ait bulgulara rastlandığı iddia edilen Azize Dağlık yaşamını yitirdi.
Brezilya’dan ithal edilen ve Ankara Gölbaşı’nda bir çiftlikte tutulan 4 bin büyükbaş hayvanda şarbona (Anthrax) rastlanmasının ardından birçok kentten şarbon haberleri gelmeye devam ediyor. Şimdiye kadar Ankara, İstanbul, Sivas, Bitlis, Kayseri, Yozgat ve Hakkari’de çok sayıda hayvan şarbon hastalığından öldü. Son olarak da Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 64 yaşındaki Azize Dağlık da 10 gün önce aşırı kalp yetersizliği ve zatürre teşhisiyle Kızıltepe Devlet Hastanesi’nden ilçedeki özel bir hastaneye sevk edildi. Özel hastanede yapılan tetkiklerinde şarbon hastalığına ait bulgulara rastlandığı iddia edildi ve Sağlık Bakanlığı’na ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne gerekli bilgilerin verildiği öğrenildi. Dağlık’ın dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Sağlık Bakanlığı ise konuya dair yaptığı açıklamada Azize Dağlık’ta yapılan tetkiklerinde şarbon hastalığına rastlanmadığı ileri sürdü.
http://gazetemanifesto.com/2018/sarbonyayiliyorbirkisidahahayatinikaybetti207022/
Erdoğan'dan tepki çeken Suriyeliler açıklaması! "Kalmak isteyenlerin başımızın üstünde yeri var"34 izlenme
Tamamen yerli ve milli! İşte sonuç…219 izlenme
Sedat Peker SADAT'ı ifşa ettiği tweetleri yeniden paylaştı! 2, 3, 11, 15 ve 19. tweetlere dikkat!47 izlenme
PFDK'dan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a ceza23 izlenme
Torpilli atamada vites büyüttüler34 izlenme
Turhan Çömez'den Sedat Peker iddiası: "Türkiye'ye getirilecek"59 izlenme
Polis katili Yunus Emre Geçti'nin görüntüleri olay oldu! İşte sosyal medyayı ikiye bölen 'işkence' tartışması78 izlenme
Egemen Bağış kilise açılışında buton kalmayınca 'Yeliz'in eline bastı, sosyal medya yıkıldı !183 izlenme
Muharrem İnce flaş açıklama: Vakit, “ne halleri varsa görsünler” vakti değil
Sokak röportajında gündem olan sözler: "Ben bir İranlıyım. Din ile memleket yöneten adama oy vermeyin"
Bin kişinin alınacağı iş için 600 bin nüfuslu şehirde 26 bin kişi başvuruda bulundu!
Yapımı yılan hikâyesine döndü: 9 yılda maliyeti katlanan hastane bütçeyi kangren etti