Polisin sendika yöneticilerini gözaltına alması ve çelengi parçalamasına tepki gösteren TİP Milletvekili Barış Atay, yapılan uygulamaya 'faşizm' diyerek tepki gösterdi.
Kocaeli İzmit Kabaoğlu Köyü muhtarı Ali Akbaş ise sosyal medya hesabından yaptığı skanal bir paylaşımla hem sendika yöneticilerini hem de seçilmiş milletvekili Barış Atay'ı hedef aldı.

Akbaş, yaptığı paylaşımda, "Faşist polis, öylemi gerçekten? .. ULAN ben yetkili olucam, anında VUR EMRİ! Köpeğe hoşt denir, hadi Bi kere daha denir.. Hadi bide yerden küçük bir taş atalım korksun diye.. Hala hırlıyosa artık sık gitsin gardaş, ölür ölmez onu bilmem.. DEVLET i saymayan ölümü hak ediyordur.. Yok öyle, ben tınlamam...
YA DEVLET BAŞA, YA KUZGUN LEŞE......." diyerek sendikacılar ve milletvekili için yetkili olması halinde 'vur emri' vereceğini yazdı.
Paylaşıma yorum yapan bir vatandaş ise, "Muhtar burada devlete karşı bir kalkışma yok, komik duruma düşmeyin, birçok fabrika üretim yapıyor, hazırlanıyor yada çalışma planlaması yapıyor, bu sendikada onbinlerce insana davetmi çıkarmış, genel merkez yöneticileri çelenk bırakmak istemiş, buda çok doğal bir durum, işçinin çalıştığı ortamda temsilcilerinin bu küçük temsili bayram etkinliği emeğe ve emekçiye saygısı olmayanların anlayabilmesi mümkün değil, bōyle yaparak, devletin gücünü kullanarak anlamsız uygulamalar, tek kelimeyle mantık ve akıl dışıdır" diyerek muhtarın sözlerine tepki gösterdi.
Yozgat'ta bir köy daha karantina altına alındı!88 izlenme
Uzungöl'de halk isyanda! Yolu kapattılar eylem yaptılar15 izlenme
Çamlıca Camii yalanına AKP'liler bile isyan etti!300 izlenme
Finlandiya NATO’ya Adım Atmaya Hazırlanıyor.30 izlenme
Yabancı basın Merkez Bankası’nın faiz artışını böyle yorumladı33 izlenme
'İnsanlar iş beğenmiyor' lafına müthiş cevap! 'Dört katlı bir gemideyiz. En üstte saraylılar, ikinci katta yandaşlar, üçüncü katta Afganlar, mülteciler. En altta Türkler!'41 izlenme
İstanbul Boğazı’nda muhteşem Cumhuriyet Bayramı gösterisi25 izlenme
Erdoğan’la ilgili çok konuşulacak iddia: Son İzmir gezisinde…102 izlenme
Bilal Erdoğan'ın Okçular'ına RTÜK kıyağı!
AKP İstanbul İl Başkanı Kabaktepe yalan söylerken yakalandı!
'12 askerimiz 1540 gündür PKK'nın elinde, kimse ne durumdalar bilmiyor!'
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: "Dünyanın başka hiçbir ülkesinde imam hatip tarzında bir model yok. Bu mirası neden bir dünya markası haline getirmiyoruz?"