Şanlıurfa'da bir grup esnaf, dövize endeksli mevduat sisteminin uygulanmaya başlamasının ardından döviz kurundaki düşüşü Haşimiye Meydanı'nda davullu zurnalı halay çekerek kutlamıştı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret komisyonu ile birlikte dün asgari ücretin yaklaşık yüzde 30 artışla 5 bin 500 lira olduğunu duyurdu. Şanlıurfa'da bir tekstil firmasında düzenlenen moral motivasyon gecesinde, asgari ücretin 5 bin 500 TL'ye yükselmesi halaylarla kutlandı.
Konuya ilişkin Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Decent Moda firma ortakları Mustafa Akyüz ve Metin Yalçınkaya, çalışanlarına moral ve motivasyon gecesi düzenleyerek aynı zamanda asgari ücrete gelen zammı birlikte kutladılar. Geceye katılan Bölge Müdürümüz Osman Oktay çalışanlarımızın birliği ve mutluluğu daim olsun temennilerini iletti."
Yeniçağ
Bu neyin neşesi? Tepki çeken anlar!
Galata Kulesi'ndeki skandal çalışma bitmedi! Gece yarısı hilti sesleri!
Erol Mütercimler anlatıyor 'Erdoğan nasıl Başbakan oldu ?'
Muharrem İnce'den 'dünyanın en çok yakan arabası!’
THY’nin rüya uçağının camı eridi!
Akaryakıt tabelası alev aldı, Erdoğan'a seslendi: "Acil önlem alın!"
Ankara'nın Eymir Gölü yakınlarındaki ormanlık alanda bir kez daha orman yangını çıktı
Aleviler Yenikapı'da buluştu: "Bir Alevi, cumhurbaşkanı olamaz diyorlar. Biz de diyoruz ki bal gibi olur."
Bakan Koca açıkladı: 18.141 yeni vaka tespit edilirken, 190 kişi yaşamını yitirdi, 24.245 kişi sağlığına kavuştu!
AKP’li yönetici fena bombaladı: Eş, dost, akraba, sekreter... Mal varlıkları araştırılsın!
Bakan Bilgin: "Asgari ücrete yüzde 50 zam olur mu?" sorusuna cevap verdi
AKP’li Turgut Altınok’un ‘diploma’ tartışması! Berna Laçin “Dikkatimi çekti” diyerek paylaştı
Yargının Can Atalay 'hassasiyeti': AYM kararını tanımayan mahkeme heyeti hakkındaki şikâyet işleme konulmadı
TFF'nin 'lider yürekli başkanı' Faruk Koca'nın saldırısı göz göre göre geldi