Onur anıtı olarak bilinen ve milli törenlerin düzenlendiği Atatürk anıtına dün akşam kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından saldırı yapıldı. Saldırganlar, Atatürk'ün üzerinde bulunduğu atın arka bacaklarına ip bağlayıp çekerek yıkmaya çalıştı.
Saldırganlar daha sonra ipleri bağladıkları yerde bırakıp kayıplara karıştı. Polis çevredeki mobese kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede parkın içine giren bir aracın tespit edildiği belirtildi.

GEREKİRSE BURADA YATARIZ
Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Özkefeli, Atatürk anıtına yapılan saldırının nefret söylemlerinden kaynaklandığını belirterek, “Bu saldırı Samsun halkının onuruna yapılmıştır. Burada, Milli Mücadele şehrinde böyle bir şeyin olmasına asla izin vermeyiz. Gerekirse çadır kurup yatarız” dedi.

VALİ DAĞLI: ARAÇ TESPİT EDİLDİ
Samsun Valisi Zülkif Dağlı parkın etrafındaki kameralarını incelendiğini ve parka gece geç bir saatte giren bir aracın tespit edildiğini ve kısa süre yakalanacağını söyleyerek, “Bu saldırı bizim birlik ve beraberliğimize yapılmıştır” dedi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bakkalda 300 lira harcayınca böyle isyan etti 'Meclis'in önüne gidip cüzdanımı fırlatacağım!'
Suriye mehiri Türk hukukuna girdi: Boşanan Suriyeliler mehir için Türk mahkemelerine başvuruyor
24 Şubat'tan bu yana Ukrayna limanında demirleyen Hong Kong bandıralı Joseph Schulte, İstanbul Boğazı'na girdi
Belgrad Ormanı İBB'den Bakanlığa geçti tabelalar söküldü, asıl mesele ortaya çıktı: "İBB'nin büyük otopark geliri kesildi!"
Kartalkaya faciasında çalışanların ifadeleri ortaya çıkıyor! Otel sahibinin yalanlarını ifşa ettiler
AKP’li Yazıcı’nın ‘Nasılsın’ diye sorduğu esnafa tepki: Terbiyesizlik yapma!
'Stoklarda sorun yok’ söylemi boşa düştü, kamu hastaneleri maske üretecek!
Vatandaşlardan Erdoğan’a ‘danslı karşılama’ tepkisi: "Şaşırmıyoruz!"
Özgür Özel Beştepe'deki 29 Ekim resepsiyonuna katılmayacak
Ünlülere uyuşturucu operasyonu neden jandarmayla yapıldı? Tüm detaylar ceza hukukçusu Hasan Sınar'dan!
Skandal hareket! Gazeteci Muharrem Sarıkaya ses teknikerine tokat attı, AKP'li belediye başkanı tepki göstermedi!
Ekonomik şartlar insanları bu hale getirdi: Bebeklerini satıyorlar!
Leva TL'yi 10'a katlayınca Bulgarlar yılbaşı alışverişi için Edirne’ye akın etti! 'Gördükleri her şeyi satın alıyorlar'
Put Adam kitabının yayıncısına ‘Atatürk’ün hatırasına hakaret’ten hapis istemi!