Şam'da darbe ve silahlı çatışma iddiası konuşuluyordu: İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi Şam'da bir restoranda halkın arasında yemek yerken görüntülendi

19 izlenme 01 Aralık 2024
Reklamlar

Suriye’nin kuzeyindeki çatışmalar tüm hızıyla sürerken ülkenin başkenti Şam’da dün silah seslerinin duyulduğunun iddia edilmesi tartışma yaratmıştı.



Suriye’nin kuzeyindeki çatışmalar tüm hızıyla sürerken ülkenin başkenti Şam’da dün silah seslerinin duyulduğunun iddia edilmesi tartışma yaratmıştı.

Son olarak Şam’da darbe iddiaları da gündeme gelmişken İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi Şam'da bir restoranda halkın arasında yemek yerken görüntülendi.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş'dan tarım talimatı! Halka ücretsiz şekilde dağıtılacak! Benzin ve motorine büyük “kur” zammı! Eskişehir’de paralarını isteyen işçilerin yürüyüşüne müdahale: 30 gözaltı! İlyas Salman: ‘Sarayın dalkavuğu olacağıma halkın soytarısı olmayı yeğlerim’