Türkiye, Bolu Kartalkaya'daki otel yangında yaşamını yitiren 76 canına ağlıyor. Otel yangını 10 saate yakın sürerken çalışmaların devam ettiği sırada bazı tatilcilerin kayak yapması tepkilere neden oldu. O görüntülere tepki gösteren bir isim de komedyen Şahan Gökbakar oldu.
Gökbakar görüntülere ilişkin olarak, "Yan otelde yangında insanlar çoluk çocuk can vermiş... Hiçbir şey olmamış gibi pistte kayak yapıyorlar ya... Lan siz nasıl insansınız?" ifadesini kullandı.

Bolu’da Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 76 kişinin yaşamını yitirdiği yangın faciası sonrası, yanan otelin hemen karşısındaki kayak pistinde başka bir otelde kalan tatilcilerin kayak yapmaya devam ettiği görüldü.
Eskişehir’den Bolu’ya çocuklarına kayak yaptırmak için geldiklerini söyleyen Tamer Avcıoğlu, pistlerde kayanların çoğunun yabancı uyruklu olduğunu ifade ederek, “Şurada kayanların yanına gittik. Hemen hemen hepsi yabancı. Orada Türk görmedim ben. Dolayısıyla yabancı adamlara ‘Burada yangın çıktı, insanlar öldü, yas tut’ diyemezsin. Herkesin kendi bileceği iş. Çocuklara kar göstermek için 67 saattir yoldayız. Burada otelde de kalmıyoruz zaten. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Buradakiler yardımcı oldular mı ya da olabilirler mi onu da bilmiyorum. Kimse yaklaşmaz yangına” dedi.
Sözcü
Adnan Oktar da Gülen hayranı çıktı ! 'Çok muhterem bir insan, KAHTANİ (mehdinin yardımcısı) olabilir'1157 izlenme
Şehir hastanelerine 111.1 milyar lira aktı14 izlenme
Koltuk altı ağrısı neden olur? Koltuk altı ağrısı nasıl geçer?30 izlenme
DSÖ’den onay alan ilk aşı Pfizer/BioNTech oldu!66 izlenme
Mehmet Şimşek çözümü satmakta buldu: Hepsini satılığa çıkarıyor39 izlenme
BBP'den 'T.C.' adımı31 izlenme
Erdoğan'ın açılışını yaptığı 10.4 milyon TL'lik proje hizmete alınmadı!48 izlenme
Ankara bu iddiayı konuşuyor: Fakıbaba'dan sonra MHP'li Oktay Vural da İYİ partisiye katılıyor.19 izlenme