1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Taksim Meydanı'na çıkan yolların kapatılmasının yanı sıra Saraçhane'ye giden yolların büyük kısmı polis ablukasına alındı.
Unkapanı Caddesi üzerindeki Bozdoğan Kemeri de TOMA ve polis barikatıyla kapatıldı. Polis, 1 Mayıs'ı kutlamak isteyenlere müdahale ederek çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.
Bozdoğan Kemeri'nin önünde oluşan polis barikatı görüntüsü ise bugün yaşananları anlatan simge karelerden biri oldu. Çok sayıda ünlü isim de bu görüntüye sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla tepki gösterdi.
ŞAHAN GÖKBAKAR
"Hey yavrum hey... Barikata bak. Saraçhane geçilmez! Kendi vatandaşımızı Taksim'e sokmamak için gösterilen bu çaba, keşke ne idüğü belirsiz kaçakları ülkemize sokmamak için gösterilse değil mi?!"
AHMET MÜMTAZ TAYLAN
"Yeni Anayasa'nın takdimidir. Kapağına koysunlar."

MUSTAFA SANDAL
"Darısı sınırlarımızın başına! Tüm emekçilerimizin bayramı kutlu olsun."

AHMET ÜMİT
"Korkmayın, halkız biz, sizin halkınız. Önce adını yasakladılar olmadı, sonra gösterileri yasakladılar yine olmadı, şimdi Taksim'i yasaklıyorlar, yine olmayacak. Yaşasın 1 Mayıs..."

Sözcü
AKP'de seçim paniği! "Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı yapmamız lazım, çünkü mesele çok büyük"6 izlenme
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Maalesef pozitif çıktı, vaka sayısı 6 oldu!108 izlenme
Ucuz tencere için birbirlerini ezdiler!30 izlenme
Hazine partilere para yağdıracak!195 izlenme
İktidar, asgari ücretliyi matematik oyunuyla ezecek6 izlenme
Fatih Altaylı ile İsmail Saymaz'a soruşturma21 izlenme
CHP, tank palet fabrikası için Danıştay’a başvurdu! "Özelleştirmede kamu yararı söz konusu değil"163 izlenme
Cem Davran’ın ‘Atatürk’ tepkisi Altın Kelebek’e damga vurdu!52 izlenme
Tanesi 2 TL’ye kadar çıktı! Kavanoz kapağı bulunamıyor!
Faciada 5’inci gün: Çalışmalar Manganez ocağında yoğunlaştı
Eski Türk Telekom il müdürü bombayı patlattı! Binali Yıldırım'a şok suçlamalar: "O dönem Türk Telekom bunların babalarının çiftliğiydi"
Atatürk düşmanı Selman Öğüt Esenyurt Üniversitesi’ne rektör oldu!