CHP, AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam hakkında sağlık çalışanlarına yönelik sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz ve milletvekilleri Kayıhan Pala, Aylin Yaman, Eylem Ertuğ Ertuğrul ile Murat Çan, sağlık çalışanlarına yönelik sözleri nedeniyle Ahmet Gökhan Sarıçam hakkında; 'Tehdit', 'Halk arasında korku ve panik yaratma amacıyla tehdit', 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu' ile 'Kanunlara uymamaya tahrik' suçlarından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
CHP'li Şahbaz, suç duyurusu dilekçesini verdikten sonra adliyesi önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Cana kast düzeyinde hedef gösteren bu kelimeler, bu cümleler bir milletvekilinin ağzına yakışmamaktadır. Bu sözler toplumda kin, nefret ve düşmanlığı besleyen sözlerdir. Onun için bugün burada suç duyurusunda bulunduk. Sağlıkta şiddeti çözmesi gereken iktidar milletvekilinin bu şekilde konuşmasını da halkımızın vicdanına havale ediyoruz" dedi.
Nefes
İsmailağa bağlantılı bir dinci vakıf daha kuruldu50 izlenme
Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur’dan Tarkan’a tehdit! 'Her şeyin bedeli var. Bir gün gelir ödenir…'44 izlenme
Emekliye tavsiye vereceğinize insanca maaş verin! SGK: "Günde 5 porsiyon sebze, 2 porsiyon et tüketin" -Emekli: "Et 500 lira, meyveler 50-100 lira nasıl tüketelim"33 izlenme
TTB’den Sağlık Bakanlığı’na mektup! Şehir Hastaneleri hakkında inanılmaz iddialar!132 izlenme
Erk Acarer Sinan Ateş cinayetiyle ilgili şok iddialarda bulundu, tetikçinin ifadelerini yayınladı!194 izlenme
‘Millet bahçesi’ yapılmak istenen Salda Gölü’ne 25 yıl sonra kara leylekler geldi143 izlenme
AKP'li 5 başkan istifa etti!84 izlenme
Apartmanın zeminine gizlice kaçak kat indi, zabıtayı görünce kaçtı41 izlenme
Halkın yüzde 71'i aynı görüşte birleşti! "Türkiye’nin en büyük sorunu ekonomik kriz, sebebi iktidar"
5 kez bıçakladı, boğazını kesti "Yanlış anlaşılma oldu" dedi!
Can güvenliği isteyen doktorları hedef alan imama soruşturma!
Sağlık Bakanı açıkladı: 18.052 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka 5.016.141'e, can kaybı da 42.746’ya yükseldi!