Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 15 Temmuz verilerine göre, 232 bin 257 test yapıldı.
YENİ VAKA SAYISINDA KORKUTAN ARTIŞ
Son 24 saatte, 7 bin 304 yeni vaka tespit edilirken 48 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan 5 bin 103 kişi de sağlığına kavuştu.
BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA
Güncel tabloyu sosyal medya hesabından açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Gaziantep ve Konya kırmızı kategoriden çıktı. Sıra Kahramanmaraş, Aksaray ve Adıyaman’da. Bayrama kadar aşımızı olarak güvenle bayramı karşılayalım.” dedi.
AŞILAMADA SON DURUM
Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 62.12, ikinci doz ortalaması yüzde 30.78, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 61 milyon 125 bin 726 oldu.
En yüksek aşılama oranına sahip iller; Muğla, Çanakkale, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Amasya, Eskişehir, Aydın, İzmir, Bilecik.
En düşük aşılama oranına sahip iller; Bitlis. Şanlıurfa, Siirt, Mardin, Diyarbakır, Muş, Batman, Bingöl, Iğdır, Gümüşhane
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 14 Temmuz verilerine göre, 238 bin 867 test yapılmıştı. Dün, 6 bin 907 vaka tespit edilirken, 43 kişi hayatını kaybetmiş ve 5 bin 63 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Cemal Enginyurt: "Baktım hiç 128 milyar dolar çalan komünist yok ben de komünist oldum!"32 izlenme
Özel’den AYM’ye çağrı: "Torunlarımız için adalet bekliyoruz"23 izlenme
Demirören kredisiyle gündeme gelen Ziraat Bankası milyarları böyle batırmış!91 izlenme
İktidar yanlısı Sabah, yalanlarla Cumhuriyet'i hedef aldı: Evde Kur'an bulundurmak suçmuş!51 izlenme
Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi'nden Sezgin Baran Korkmaz açıklaması "İade işlemlerine başlandı"49 izlenme
Erdoğan açıkladı: "Suriyelileri geri göndermeyeceğiz"71 izlenme
THY’den ürküten rakamlar!74 izlenme
Amele deyip geçme ! Tadilat için gittiği evde piyano ile karşılaşan inşaat işçisi ve olanlar inanılmaz...2298 izlenme
Canan Kaftancıoğlu, Büyükada İskelesi'nde açıklama yaparken slogan atan TÜGVA'lılara yanıt verdi 'Burası tüm gençlerin olacak!'
Ziraat Bankası'nın Almanya iştirakine 'kara para' teftişi!
AKP'den CHP'ye geçen belediyenin önceki dönemden kalan borçları nedeniyle elektriği kesildi
Albayrak kurtuluşu işsizlik fonunda buldu!