Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 20 Nisan’a ait verilere göre, 158 bin 523 test yapıldı.
Güncel verilere göre, 3 bin 668 yeni vaka tespit edilirken 18 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde 17 bin 857 kişi sağlığına kavuştu.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 19 Nisan verilerine göre, dün 162 bin 855 test yapılmıştı. Dün, 4 bin 217 vaka tespit edilirken, 23 kişi hayatını kaybetmiş ve 16 bin 561 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Sözcü
Motorine zam geliyor31 izlenme
Aynı müteahhide özel davetle bir ay içinde iki dev ihale!55 izlenme
Yeni açıklama geldi: Asgari ücret ve emekliye ek zam yolda mı?37 izlenme
İktidarda 'Sedat Peker' telaşı: Kasetlerden kimlerin çıkacağı belli olmuyor52 izlenme
Tüm çalışanların maaşlarından her ay yüzde 3 kesilecek! Yeni sistem zorunlu olacak27 izlenme
İşte Katar'ın Borsa İstanbul için ödediği para!60 izlenme
Milyonları ayaklandıracak EYT iddiası: 'Herkesin emekli olmamasının planları yapılıyor'46 izlenme
Yerlikaya’dan “Ayhan Bora Kaplan” açıklaması45 izlenme
Gülistan Doku'nun cesedini şişe kapağı testiyle aramışlar! JAK personeli ifade verdi
Yine çalmışlar: Binali Yıldırım'ın müjdelediği proje, Ekrem İmamoğlu'nun çıktı!
Ünlü profesör ‘Sayıştay raporunu’ izah etti
Erdoğan’ın zamlardan haberi var mı? İmaj tazelemek için ne planlanıyor?