Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 3 Mayıs’a ait verilere göre, 92 bin 562 test yapıldı.
Güncel verilere göre, bin 193 yeni vaka tespit edilirken 10 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde 1 bin 354 kişi sağlığına kavuştu.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 2 Mayıs verilerine göre, dün 97 bin 783 test yapılmıştı. Dün, bin 344 vaka tespit edilirken, 8 kişi hayatını kaybetmiş ve bin 402 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Sözcü
Çerçioğlu'nun AKP'ye geçmesinde 'batık şirket' iddiası: Hisseleri 'sözden' sonra tavan yaptı10 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1.480 yeni vaka tespit edilirken, 12 kişi hayatını kaybetti, 2.113 kişi sağlığına kavuştu!45 izlenme
Ekonomist ve maliyeci Prof. Dr. Duran Bülbül'den iktidara büyük dolar suçlaması! "İktidar döviz krizinden ve yoksulluktan besleniyor"171 izlenme
Atatürk'ün hediye ettiği bayramda gençler hapiste15 izlenme
Sedat Peker’in iddialarının ardından Orhan Uğuroğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 3 kritik soru!54 izlenme
Engelli kıza cinsel istismar ile ilgili iddianame kabul edildi!266 izlenme
Burası İstanbul Bağcılar'daki Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi !1276 izlenme
CHP'li Barut "Deprem vergileri ne oldu?"92 izlenme