Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 15 Mayıs’a ait verilere göre, 120 bin 183 test yapıldı.
Güncel verilere göre, bin 154 yeni vaka tespit edilirken 10 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde bin 190 kişi sağlığına kavuştu.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 14 Mayıs verilerine göre, dün 127 bin 538 test yapılmıştı. Dün, bin 407 vaka tespit edilirken, 5 kişi hayatını kaybetmiş ve bin 645 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Sözcü
Bir tencere aşure bu yıl yüzde 40 daha pahalıya kaynayacak!43 izlenme
Yoksulluğa mahkum edilen emekliler isyan etti: "Açlıktan ölüyorum!"32 izlenme
Özlem Çerçioğlu konuşmasını yırtan AKP'li vekili yanından ayırmadı19 izlenme
HKP'den dualı adli yıl açılışı için suç duyurusu!46 izlenme
Valilikten Resul Emrah Şahan'ın mahkemedeki savunmasına yanıt!11 izlenme
Sindirim Hastalıklarını Önleyen Mucize35 izlenme
Bakan Albayrak’tan dikkat çekici paylaşım168 izlenme
Başkanlık sisteminin etkilerini çok güzel anlatmış !444 izlenme
Bitmeyen mağduriyet: Ali Erbaş, 7 yılda her güne bir dava sığdırdı!
Hakim Berman'dan taraflara kritik sorular! 'Zarrab'ın kurduğu şebekede, kimler mali çıkar sağladı?'
Memur emeklileri 22 yılda TL gibi eridi: Emekli maaşları 2002'den 2024'e 17 bin TL eksildi
Saray’ı erken seçim korkusu sardı!