CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ardından, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında da soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Yarkadaş, Twitter hesabından şu bilgileri paylaştı:
"Sadece Ekrem İmamoğlu değil, Mansur Yavaş da hedefte... İçişleri Bakanlığı müfettişleri, bir haftadan beri Ankara BŞ. Bld'ne kamp kurdu. Müfettişler, Yavaş'ın başlattığı 'ihtiyaç sahiplerine bağış kampanyası'nı inceliyor. Yoksula ve ihtiyaç sahibine yardım suç değildir!
AKP, halka açılan kapı olan belediyeleri iş yapamaz hale getirerek, alternatifinin önünü kesmeye çalışıyor. Bu siyasi hırsın ve kıskançlığın bedelini ise açlığa terk edilen milyonlarca yurttaşımız ödüyor. @mansuryavas06 'nın başlattığı model, AKP'nin korkulu rüyasıdır. Mansur Yavaş da Ekrem İmamoğlu da yalnız değildir!"
https://www.gercekgundem.com/siyaset/174222/birsorusturmadamansuryavasaacildi
İstiklal Caddesi’ndeki saldırıyla ilgili gözaltına alınan 17 kişi için tutuklama talebi!54 izlenme
AKP ağzındaki baklayı çıkardı ! Anayasanın değiştirilemez maddelerini neden mi değiştirmek istiyorlar ? İşte cevabı !171 izlenme
Ev hapsi tedbirinin kaldırılmasına Özgür Özel'den ilk yorum: "Suç üstü yakalandılar"31 izlenme
Kılıçdaroğlu'nu hedef alan afişleri hazırlayan şirket: Cumhur İttifakı'nın isteğiyle yaptık51 izlenme
Ünsal Ban'ın ardından bir skandal daha yaşandı: 'Sahte diploma'nın örgüt yöneticileri firar etti!34 izlenme
Anket sonuçları ortaya çıktı: AKP'ye İmamoğlu'nun faturası ağır oldu!61 izlenme
Mahkeme Atatürkçü teğmenler için son sözü söyledi21 izlenme
TOKİ işçileri eylemde: Devlet 2 yıldır paramızı vermiyor124 izlenme