CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Elazığ ziyareti öncesi şehrin birçok reklam panosuna asılan ve Kılıçdaroğlu ile CHP'li vekilleri hedef gösteren afişleri basan şirket tarafından açıklama yapıldı.
Elazığ'da Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesi CHP'nin 'hoş geldin' yazılı afişler zabıta ekipleri tarafından indirilmiş ve birçok reklam panosuna Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekillerin söylediği iddia edilen provokatif afişler asılmıştı.
halktv.com.tr'de yer alan habere göre şirket, afişlerin Cumhur İttifakı partilerinin isteği üzerine basıldığını söyledi.
Şirketten yapılan açıklamada, afişlerin asım işleminin kendileri tarafından yapılmadığı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:
"Son günlerde kamuoyunda gündem oluşturan Bilboard'larda yer alan afişlerin baskısı, Cumhur İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin talebiyle şirketimiz tarafından yapılmıştır. Baskısını yaptığımız açık hava reklam mecralarının işletmesi ve asım işleri bize ait değildir. Baskısını yaptığımız açık hava reklamları (Bilboard, Raket, Totem ve Megalight) yetkili şirket tarafından bizden teslim alınmış ve asımı yine bizden teslim alan şirket tarafından yapılmıştır.
Kamuoyunda, şirketimizin 3. şahıslarla ortaklık yaptığı iddiaları dolaşmaktadır. Bu iddiaların asla gerçeklik payı yoktur. Şirketimiz, REKA Reklam/ Mustafa Karatepe adıyla 16.10.2016 yılında resmi olarak faaliyete başlamış ve halen faaliyetlerine reklam, baskı, fuarcılık, dezenfeksiyon ve organizasyon konularında devam etmektedir. Birtakım çevrelerin çıkar ya da provoke amaçlı iddia ettikleri gibi şirketimizin kurulduğu günden bu yana 3. şahıslarla hiçbir ortaklığı olmamıştır. Şirketimiz, misyonumuz ve ticari anlayışımız gereği bugüne kadar hiçbir siyasi partinin ne yanında ne de karşısında yer almamış, tam aksine hepsine eşit mesafede bulunmuştur ve böyle olmaya da devam edecektir. Geldiğimiz noktada kamuoyunda yer alan bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak adına böyle bir açıklama yapma gereği duyulmuştur."
Gerçek Gündem
İşte İstanbul'da AKP'nin bırakmak istemediği ilişkiler ağının haritası!1590 izlenme
İşte Sedat Peker'in Cihan Ekşioğlu iddiaları18 izlenme
Şimşek asgari ücrette hesabını buldu: Enflasyonda yıl sonu, kurda güncel fiyat21 izlenme
Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin yine evleri basıldı! Gözaltına alınanların sayısı 36'ya yükseldi!65 izlenme
Erdoğan’ın memleketinde emekli sokağa çıktı: "Emekli ne yiyecek ne içecek, nasıl yaşayacak?"20 izlenme
Bilal, belediyeye kıl çadır kiraladı29 izlenme
İşçi ve memur emeklileri için en kötü yıl45 izlenme
Libya, Ankara'da uçağın düşme nedenini açıkladı12 izlenme
Ankara Başsavcılığı, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında soruşturma başlattı.
8 çocuğu istismar eden ilkokul öğretmenine büyük ceza!
Teleferik faciasıyla ilgili gözaltına alınan 12 kişi adliyeye sevk edildi
Eloğlu bilime kafa yorup neler icat ediyor ! Mutlaka İzleyiniz...