Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 27 Ağustos verilerine göre, 295 bin 647 test yapıldı.
Son 24 saatte, 18 bin 340 yeni vaka tespit edildi. 14 bin 528 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 244 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA’DAN BİR UYARI DAHA
Güncel tabloyu sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Vefat sayımız düne göre az olsa da çok yüksek. Vaka sayımız düne göre az olsa da çok yüksek. Ama şu salgından bayram kutlar gibi çıkmak da var. Hep birlikte tedbirlere uyup, aşılarımızı olmaya bağlı!” dedi.
AŞILAMADA SON DURUM
Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 76.57, ikinci doz ortalaması yüzde 58.62, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 92 milyon 391 bin 3 oldu.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 26 Ağustos verilerine göre, dün 297 bin 68 test yapılmıştı. Dün, 19 bin 616 vaka tespit edilirken, 257 kişi hayatını kaybetmiş ve 15 bin 205 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Vize krizi sürüyor: Tiyatro oyuncusu Almanya'ya vize alamayınca son anda oyun değiştirildi43 izlenme
Sinan Meydan'dan 'Osmanlı'yı Atatürk yıktı' diyen gericiye tokat gibi yanıt !3979 izlenme
Emekliden maaş isyanı: "Yoksulluk sınırının 60 bin lira olduğu yerde, insanlara 12 bin lira emekli maaşı vermek hiçbir insafa sığmaz"42 izlenme
İBB iptal ettirmişti… Bakanlık Çiller ailesi için tekrar devrede37 izlenme
Zafer Çağlayan'ın 'Eksik Rüşvet' İsyanı !5488 izlenme
"Maliyetler bizi ezerken bir de terörist ilan edildik!"85 izlenme
Et fiyatları neden yüksek? Rekabet Kurumu Başkanı yanıtladı38 izlenme
İstanbul Barosu Başkanı: "Mazbata Özgür Özel'dedir, YSK Kılıçdaroğlu için herhangi bir işlemde bulunmadı"17 izlenme