Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 27 Ağustos verilerine göre, 295 bin 647 test yapıldı.
Son 24 saatte, 18 bin 340 yeni vaka tespit edildi. 14 bin 528 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 244 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA’DAN BİR UYARI DAHA
Güncel tabloyu sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Vefat sayımız düne göre az olsa da çok yüksek. Vaka sayımız düne göre az olsa da çok yüksek. Ama şu salgından bayram kutlar gibi çıkmak da var. Hep birlikte tedbirlere uyup, aşılarımızı olmaya bağlı!” dedi.
AŞILAMADA SON DURUM
Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 76.57, ikinci doz ortalaması yüzde 58.62, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 92 milyon 391 bin 3 oldu.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 26 Ağustos verilerine göre, dün 297 bin 68 test yapılmıştı. Dün, 19 bin 616 vaka tespit edilirken, 257 kişi hayatını kaybetmiş ve 15 bin 205 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Haluk Levent’ten BM toplantısında ‘Gazze’ konuşması35 izlenme
TUSAŞ saldırısının ardından Kuzey Irak ve Suriye'de PKK hedefleri imha edildi! 2'si üst düzey 59 terörist etkisiz hale getirildi29 izlenme
Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımımız Portekiz'i 2-1 yenerek Avrupa şampiyonu oldu30 izlenme
Savaşın gerçek yüzü... Gazze'de aile üyelerini kaybeden bir çocuk, hayatını kaybedenler arasında yakınlarının cenazelerini ararke29 izlenme
On binlerce kişi ölmüştü: 6 Şubat depremlerinden sonra kurulan fona 'sıfır' lira aktarılmış17 izlenme
Ayşe Barım'ın tahliyesine itiraz reddedildi8 izlenme
İmamoğlu'na destek çığ gibi büyüdü: Avrupa Parlamentosu üyeleri video yayımladı33 izlenme
Prigojin'in uçağında gizemli işlem: Hostesin son konuşması ortaya çıktı41 izlenme
MASAK şirketleri hakkında çarpıcı bir rapor hazırlamıştı: Dilan Polat ve Engin Polat’ı ne bekliyor?
CHP’den il seçim kuruluna ‘mazbata’ dilekçesi
Namaz kılar gibi davrandı; dolar, Euro, TL ve altın çaldı
Saldırıda hayatını kaybeden Topkara çifti, çocuklarını teyzelerine emanet ederek yürüyüşe çıkmış.