Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 11 Ağustos verilerine göre, 278 bin 263 test yapıldı.
VAKA VE VEFAT SAYISINDA ARTIŞ
Son 24 saatte, 27 bin 356 yeni vaka tespit edildi. Corona nedeniyle bugün 128 kişi ise hayatını kaybetti. Öte yandan 16 bin 363 kişi sağlığına kavuştu.
BAKAN KOCA’DAN UYARI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Artık aşı var. Artan vaka sayılarının kontrolü mümkün. Zaman aleyhimize işlememeli. Bir an evvel aşınızı olun” dedi.
AŞILAMADA SON DURUM
Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 69.19, ikinci doz ortalaması yüzde 50.24, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 80 milyon 311 bin 362 oldu.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 10 Ağustos verilerine göre, 264 bin 647 test yapılmıştı. Dün, 26 bin 597 vaka tespit edilirken, 124 kişi hayatını kaybetmiş ve 14 bin 954 kişi sağlığına kavuşmuştu.
7.4’ten ders çıkarılmadı! 26 yılda tedbir almak yerine bunlar yapıldı19 izlenme
Yusuf Tekin'den Ramazan çetelesi ve Selefi andı hakkında ilk açıklama! "Birkaç tane sıra dışı şeyler olabilir"12 izlenme
Maldivler'e giden Türk video çekip anlattı: "Maldivler’de tatil Bodrum’dan daha ucuz"39 izlenme
Dincilerin hedefindeki yazar Mustafa Öztürk 'Yatın kalkın da Atatürk'e ve Cumhuriyet'e dua edin !'780 izlenme
2023 zamlı başladı: İşte yeni yılın ilk zamları48 izlenme
İlk 4 aydaki 'örtülü ödenek' harcaması 780 milyon TL!48 izlenme
Yeni bir ticari sırrımız oldu24 izlenme
Her iddia birbirinden vahim: Sahte diploma dağıtıyordu, suç makinesi çıktı16 izlenme