Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun Audi marka Q7 model lüks cipi tasarruf tedbirleri kapsamında yeni başkan Tahir Büyükakın'ın talimatıyla satışa çıkarıldı. 2017 model cip için 628 bin TL muhammen bedel istenirken, söz konusu araç belediye iştiraki İZAYDAŞ üzerinden satışa çıkarılacak.
FOTO:AA – Tahir Büyükakın 31 Mart seçimlerinin ardından başkanlık görevini parditaşı İbrahim Karaosmanoğlu’dan devralmıştı.
SATIŞ İHALE USULÜ GERÇEKLEŞECEK
27 Ağustos Salı günü saat 14.00'te İZAYDAŞ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek ihale ile satılacak olan cipin 69 bin kilometre yol katettiği öğrenildi. Bilindiği gibi AKP'li Tahir Büyükakın başkan seçildikten sonra Türkiye'nin en borçlu belediyesinde tasarruf tedbirlerine başlamış, 50 kiralık aracı iade etmişti.
İbrahim Karaosmanoğlu'nun kiralık Audi, Wolkswagen ve Mercedes lüks makam araçlarını da geri gönderen Büyükakın, aylık 500 bin liralık bir gider kalemini ortadan kaldırmıştı.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/tasarruficinakplibaskanakplibaskaninlukscipinisatiyor5284756/
Sedat Peker: Erdoğan bana teşekkür etmişti46 izlenme
Ormanı yakan FETÖ'cünün telefonu incelemeye alındı10 izlenme
Diyanet kiracılarına acımadı! Kiraları ertelemediği gibi zam yaptı!89 izlenme
İsrail'den İran'a yeni saldırı! İsrail, İran'ın güneyindeki en büyük doğalgaz sahası olan Güney Pars'ı vurdu13 izlenme
Sigorta ve vergi borcu olmayan firmalara “beyaz bayrak” verileceği açıklandı.35 izlenme
Diyanet, '30 Ağustos Zafer Bayramı' konulu hutbesinde Atatürk'e yer vermedi!63 izlenme
Sinan Ateş’in annesi: "Yavrumun katili MHP’de"31 izlenme
Belediyeye makam otosu gibi itfaiye öncü aracı!196 izlenme
Hüsnü Mahalli'den çarpıcı yorum "ABD ‘gir’ demediği sürece Türkiye harekât yapamaz"
AKP'nin gözde şirketine fazladan 5 milyon TL ödendiği iddiasına yanıt yok!
Seçim anketlerinde son durum: 'Cumhur İttifakı'nın yüzde 20'ye yakın oy kaybı var'
Enka İnşaat’ın Adapazarı ve Gebze doğalgaz santrallerinde üretim durdu!