Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 19 Ağustos verilerine göre, 292 bin 538 test yapıldı.
VEFAT SAYISINDA BÜYÜK ARTIŞ
Son 24 saatte, 19 bin 320 yeni vaka tespit edildi. Corona nedeniyle bugün 216 kişi ise hayatını kaybetti. Öte yandan 14 bin 743 kişi sağlığına kavuştu.
BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Vaka sayılarının 20 binin altında kalması yeterli değil. Hızla daha düşük vaka sayılarına ulaşmak zorundayız. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına tam uyum şart” dedi.
AŞILAMADA SON DURUM
Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 72.99, ikinci doz ortalaması yüzde 55.50, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 87 milyon 195 bin 574 oldu.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 18 Ağustos verilerine göre, dün 295 bin 206 test yapılmıştı. Dün, 19 bin 944 vaka tespit edilirken, 168 kişi hayatını kaybetmiş ve 15 bin 537 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Nusret'ten Köfteci Yusuf’a gönderme: "Kalite hiçbir zaman pahalı değildir..."32 izlenme
Engin Polat’ın hesabından aylar sonra maskeli paylaşım31 izlenme
The Economist'ten korkutan 'Kur Korumalı TL Mevduatı' analizi: "Çökebilir"48 izlenme
Sedat Peker gündeme getirmişti: İşte Esenyurt'taki 'Özyurt' gerçeği73 izlenme
Eski YÖK Denetleme Kurulu Başkanı Doğan uyardı: "KPSS'de soruları full yapanların tespit edilmesi gerekir"45 izlenme
5 aylık enflasyon farkı belli oldu: Emeklinin kesinleşen zam oranı değişti15 izlenme
Her isteyen corona virüsü testi yatırabilir mi? Corona virüsü testi kimlere yapılır?119 izlenme
Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklanmıştı: Eda Saraç tahliye edildi!6 izlenme