Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 19 Ağustos verilerine göre, 292 bin 538 test yapıldı.
VEFAT SAYISINDA BÜYÜK ARTIŞ
Son 24 saatte, 19 bin 320 yeni vaka tespit edildi. Corona nedeniyle bugün 216 kişi ise hayatını kaybetti. Öte yandan 14 bin 743 kişi sağlığına kavuştu.
BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Vaka sayılarının 20 binin altında kalması yeterli değil. Hızla daha düşük vaka sayılarına ulaşmak zorundayız. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına tam uyum şart” dedi.
AŞILAMADA SON DURUM
Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 72.99, ikinci doz ortalaması yüzde 55.50, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 87 milyon 195 bin 574 oldu.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 18 Ağustos verilerine göre, dün 295 bin 206 test yapılmıştı. Dün, 19 bin 944 vaka tespit edilirken, 168 kişi hayatını kaybetmiş ve 15 bin 537 kişi sağlığına kavuşmuştu.

İsrail, Yemen’i vurdu! Ölü ve yaralılar var35 izlenme
Sigaraya yeni zam mı geliyor? Sigara fiyatlarının görüntüsü paylaşıldı207 izlenme
Bakan Koca'dan "Suriyeli sağlıkçı istihdamı" iddiasına yanıt40 izlenme
İtalyan polisi, organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun'a düzenlenen operasyonun görüntülerini paylaştı135 izlenme
İcra patladı, iktidar fazladan icra dairesi açılmasına izin verdi!46 izlenme
AKP otomatiğe bağladı: 7 günde 14 özel davette 13 milyarlık iş48 izlenme
Kılıçdaroğlu: "Ekrem İmamoğlu ile baba oğul gibiyiz"62 izlenme
Bilim Olimpiyatları'ndaki 92 madalyanın 73'ü Cemaat öğrencilerine verilmiş ! AKP'li Bakan da çok şaşırmış nedense !421 izlenme