Türkiye’deki güncel corona verilerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından duyurdu. Bugün 54 bin 234 test yapıldığı belirtilen tabloya göre 988 yeni vaka tespit edildi. Corona nedeniyle bugün 21 kişi ise hayatını kaybetti.

VEFAT SAYISI 4 BİN 630’A ÇIKTI
Açıklanan son verilerin ardından Türkiye’deki toplam vaka sayısı 167 bin 410’a yükselirken toplam vefat sayısı da 4 bin 630’a çıktı.

HEM TEST SAYISI HEM DE İYİLEŞEN KİŞİ SAYISI ARTTI
Paylaşılan son verilere göre iyileşen kişi sayısı da 926 oldu. Böylece toplam iyileşen kişi sayısı 131 bin 778’e yükseldi. Bugün paylaşılan verilerde düne göre; hem test sayısında hem de iyileşen kişi sayısında artış gözlemlendi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın dün (03.06.2020) yayımladığı tablo
“HASTA SAYIMIZ AZALIYOR”
Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yapılan test sayısına dikkat çekerek, “Test sayımız, tarama amaçlılar dâhil, 54.000'in üzerinde. Yoğun bakıma ihtiyaç duyan hasta sayımız azalmaya devam ediyor. Gelecek günler, el hijyenine özene; maske + sosyal mesafe kuralının her ikisine uymamıza bağlı. Daha iyi tedbir, daha iyi sonuçtur” ifadelerini kullandı.
Dikkat çeken iddia: "Anketlerde 'para' manipülasyonu. AKP seçime gitmez, gidemez"10 izlenme
Asgari ücretliyi 'Menemen Enflasyonu' da vurdu16 izlenme
Bakanlık Türkiye ekonomik modelini paylaştı!38 izlenme
Her yer borç, her yere borç!129 izlenme
Yobazlar geri adım atmıyor ! Pakistan Din Konseyi Başkanı olan yobaz 'Kur'an'da yazıyor eşinizi dövebilirsiniz !'432 izlenme
Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğdu! 'Çok kötüyüm şu anda'47 izlenme
Antalya'dan sonra Çanakkale'de şiddetli deprem!17 izlenme
Haydarpaşa ihalesine katılmak isteyen İBB'ye Ulaştırma Bakanlığı'ndan skandal cevap!104 izlenme
Muhalefet Meclis’te kayıp! Vekiller katılmayınca 'sansür' kanunu yasalaştı
Özgür Çelik, sandık başında konuştu: “Hukuksuz mahkeme kararları artık konusuz bir hâle geldi”
MSB isimlerini açıkladı: Türkiye'nin yüreğine şehit ateşi düştü
Yaşam koşulları kötüleşen ülkede halk hükümet sarayını bastı!