İsmailağa cemaatinin ölen lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu’nun konuştuğu görüntüler geçen günlerde sosyal medyada gündem oldu.
"TÜRKİYE’DE YAPMAK ZORUNDAYIZ"
Ustaosmanoğlu’nun videosunda “Hamas’ın Filistin’de yaptığı biz Türkiye’de yapmak zorundayız. Biz şu an itibarıyla eğer vakti zamanı iyi değerlendirebilirsek Türkiye’de bir devrimin olmaması için hiçbir sebep yok. Vallahi de billahi de tallahi de zafere az kaldı” ifadelerini kullanmıştı.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya hesapları tarafından paylaşılan ve Saadettin Ustaosmanoğlu'na ait olduğu belirtilen video içeriğinde sarf edilen sözleri nedeniyle, Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında "Suç işlemeye tahrik" suçundan resen soruşturma başlattı.
KRT
Vakalara göre vefatın en yüksek olduğu şehirde sürekli anons yapılıyor!97 izlenme
AKP istikrarını koruyor: Hep ikinci yine ikinci18 izlenme
Ünlü ekonomist açıkladı: Erdoğan neden 'seferberlik' ilan etti?97 izlenme
Rus petrolünü taşıyan gemilere sigorta yasağı33 izlenme
AKP'de istifa depremi devam ediyor!56 izlenme
Yurttaşlardan fiyat artışlarına tepki: "İyi idare edilemiyoruz"23 izlenme
İBB davasında duruşma günü belli oldu6 izlenme
Demirören ailesinde Erdoğan kavgası! "Erdoğan gittiğinde üzerimizden silindir gibi geçerler"141 izlenme