Rusya, Ukrayna'ya sivil yerleşim alanlarını hedef almaya devam ediyor. Rus ordusu bu kez Vinnytsia kentindeki bir iş merkezini 3 füzeyle vurdu. Ukrayna Acil Durum Servisi, tarafından yapılan açıklamaya göre saldırı sonucu küçük bir çocuk da dahil olmak üzere 12 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı. Ulusal Polis Şefi Ihor Klymenko, ön bilgilere dayanarak füzelerin iş merkezine isabet ettiğini ve binalarına zarar verdiğini, bir otoparkta ve araçlarda yangına yol açtığını aktardı.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Telegram hesabından yaptığı paylaşımda saldırıya tepki göstererek, "Bu açıkça terör eylemi değil de nedir?" ifadesini kullandı.

İHA
Vatandaştan Erdoğan'a tepki: "Saray’da yaşarsan, gayet güzel beslenirsen, halkın durumundan haberin olmaz"
İzmir'de kahvehaneci tepkisi: Kökten kapatın siz de rahat edin biz de
AKP'li başkan kendi fotoğrafını yapboz yaptırıp dağıttı: 'Bu nasıl bir ego?'
2015 yılında tahliye edilen IŞİD infazcısının Türkiye’ye canlı bomba gönderdiği ortaya çıktı
CHP'li Polat Meclis'e taşıdı: 10 yılda 700 milyon TL harcandı, kaderine terk edildi
Karantinada olması gereken AKP’li başkan etkinlik etkinlik geziyor!
Patlama olan havai fişek fabrikasının sicili kabarık çıktı! Patladıkça isim değiştirmiş, işçileri suçlamış, AKP ile sıkı ilişkiler!
İş bırakan memurlar bakanlığın kapısına dayandı: "Ceza kesenin alnını karışlarım"
İşte Türk halkının geldiği son nokta: Yerli 250 gram, turist 1-2 kilo alıyor
'İntikam' yorumları yapılmıştı: İstanbul'un ardından Muğla'da da 'Cumhurbaşkanlığı onayı' verilmedi!
Ekonomiyi savunan AKP'liyi Z kuşağı susturdu, sinirlenen AKP'li gencin yakasına yapıştı!
YSK’dan o hakimlere göreve devam yanıtı! Hani onlar soruşturma geçirmişti!
Dilan Polat akıl hastanesine götürüldü
Helal olsun Tarkan'a! Pandemiden etkilenen müzisyenlere ve yangından etkilenenlere gizli yardım yapmış!