Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları aralıksız sürerken, Rus ordusu sivil yerleşimleri vurmaya devam ediyor. Rusya'nın saldırısı altındaki Odessa şehri, güne yine füze saldırıları ile uyandı.
Kentin farklı noktalarına sabah saatlerinde gerçekleştirilen saldırılarla askeri ve lojistik tesisler vuruldu. Ukrayna Hava savunma sistemleri tarafından füzelerden bazıları etkisiz hale getirilirken, füzelerin düştüğü yerde ise patlamalar nedeniyle yangın çıktı.
Güney Operasyonel Komuta Subayı Vladislav Nazarov, şehrin farklı noktalarının vurulduğunu doğrulayarak, “Bugün savaşın 39'ncu günü. Rusya saldırmaya devam ediyor.Kritik önemi olan yerlere saldırdılar. Füzelerin bazılarını hava savunma sistemleri düşürdü. Bazılarının ise düştüğünü biliyoruz. Herhangi bir can kaybı yok. Bu saldırılar, sadece insanları baskı altında tutup korkutmak için yapılıyor. Biz buradayız. Ukrayna, topraklarını sonuna kadar koruyacak güce sahiptir” ifadelerini kullandı.
İHA
Şile Belediyesi soruşturmasında 15 kişi tutuklandı
İmamoğlu'nun sosyal medya hesabına 4'üncü kez erişim engeli
Tüm yollar Merkez'e çıkıyor: 500 bin dolar ile BES’e girene de vatandaşlık!
Halil Konakçı’ya ‘sapık’ diyen Cemil Kılıç, hakkında açılan davayı kazandı: "Atatürk ve cumhuriyet karşıtı sözlerinden dolayı sapık dediğim davayı kazandım"
Piyasada 'nano teknoloji ürünü' tanıtımıyla satılan maskeler böyle paketleniyor !
İstanbul’da bir öğrencinin aylık harcaması asgari ücreti geçti
Son anketten Cumhur İttifakı'nı üzen sonuçlar: Millet İttifakı farkı açıyor!
YSK Başkanı “500 değil, 357 milyon zarf bastırıldı”
İddia: Harp Okulu'nda, Menzil'e yakın öğrencilere sağlık raporuyla torpil
Devlet kurumunda büyük skandal! 55.5 milyon TL’lik zarar!
"Bir rüya gerçek oluyor" denilerek kurulmuştu: Türkiye Uzay Ajansı’nın kanuna aykırı ihaleleri ortaya çıktı
Bu iddiayı AKP’li vekil ortaya attı: Saray’dan para alıp parti kuran kim?
Ahmet Özer hakkında hapis cezası
'Ortada çok ciddi iddialar var' diyen CHP'li Öztrak: Bari aşıda partizanlık yapmayın