Dün gece Ukrayna'nın başkenti Kiev'e saldırılar düzenleyen Rusya, bu gece ise Ukrayna'nın Harkov, Rivne ve Makiivka kentlerine hem füzelerle hem de savaş uçakları ile saldırılar düzenlendi.
Gecenin ilk saldırı haberi Rivne Bölgesi'nden geldi. Rvine Bölgesel Devlet İdaresi Başkanı Vitaliy Koval sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Silahlarımız 3 füzeye karşı koydu. Fakat 4. füze nedeniyle sivil kayıplar, hasar ve yaralılarla ilgili bilgiler netleştiriliyor" ifadelerini kullandı. Ukrayna'nın Donbass Bölgesi'ndeki Makiivka kentine de roketlerle saldırılar düzenlendi. Hala süren saldırıların askeri tesislere mi, yoksa sivil alanlara mı yapıldığı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ayrıca Donetsk'teki Slovyansk kentine de roketli saldırılar yapıldığı öğrenildi. Rusya'nın en çok saldırı gerçekleştirdiği Harkov'a da bu gece yine hem savaş uçaklarıyla hem de füzelerle saldırılar yapıldı. Harkov'da da saldırılar halen devam ederken, yerel basında bazı yerleşim alanlarına füzelerin isabet ettiği yönünde bilgiler yayınlandı.
İHA
O ruh değişmedi… Anıtkabir’de
Yıkılmak üzere olan bu binaya az hasarlı raporu verdiler!
AKP'de istifa! Sosyal medyadan duyurdu
İŞKUR önündeki kuyruklar her geçen gün uzuyor! İşsiz sayısı 3.568 bin oldu
Kara Propaganda Devam Ediyor! Muhalefeti Yalan Afişlerle Hedef Aldılar
Ortadoğu'da felaket çanları: İsrail’in gerçek planı su yüzüne çıktı
"Türkiye'nin kaymağını ülkenin yüzde 20'si yiyor. Şirketler vergide elini taşın altına koysun"
İBB Meclisi'nde sansür yasasını eleştiren İYİ Partili üyeye AKP'lilerden saldırı!
Personel ve ailesine 171 milyonluk harcama! Merkez Bankası'ndan 'özel sağlık' savunması: Bağımsızız!
Bakan Murat Kurum geçinemediğini söyleyen emekliye dilenci muamelesi yaparak yardım kartı vermeye çalıştı, yaşlı kadın parayı iade etti!
Büyük sır ifşa oldu: Eski Vekil, teröristbaşının talebini ağzından kaçırdı!
Türkiye'ye örnek olsun, Araplar Arapları almıyor! Ürdün ve Mısır: "Filistinlileri almayacağız"
CHP ilçe binasına AKP'den gece yarısı provokasyonu! Ismarlama afişler matematiğe takıldı!
CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Sinan Oğan’ın mal varlığının 100 milyon lirayı aştığını belgelerle açıkladı