Rusya- Ukrayna savaşı devam ederken, Rus ordusu son olarak Ukrayna'nın Donetsk bölgesinde bulunan tarihi bir manastıra saldırı gerçekleştirdi. Donetsk bölgesinde bulunan Svyatogorsk Lavra'daki All Saints Manastırı'na gerçekleştirilen saldırının ardından can kaybı ve yaralılara ilişkin henüz net bir açıklama yapılmazken, Rusya Savunma Bakanlığı sorumluluğun Ukrayna ordusunda olduğunu belirtti.
"BM ve UNESCO'dan açıklama bekliyoruz"
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy saldırıya yönelik yaptığı açıklamasında, "Rus bombaları bugün yeniden Svyataprteovsk Lavra'yı hedef aldı. Manastır 1912 yılında yapılmıştı ve ilk kez Sovyetler döneminde onu yıkmışlardı. Rus ordusu manastırı bir kez daha yıktı. Geçtiğimiz Çarşamba günü manastıra gerçekleştirilen Rus saldırıları sonucunda 4 kişi ölmüştü. Manastır, Mayıs ayından beri saldırı altında. BM'den ve UNESCO'dan mantıklı, vicdani bir açıklama bekliyoruz. Rusya tamamen izole edilmeli ve suçları için hesap sorulmalı" ifadelerini kullandı.
İHA
Uzmanlar, Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Konusunda Uyarıyor
İmamoğlu protestolarında tüm dünyada fenomen hâline gelen Pikaçu, bayramda babaannesini ziyaret edip elini öptü
Devlet 1 milyon 700 bin kişinin bu borcunu sildi
İmamoğlu'ndan iddianame tepkisi: "Biz bu düzene boyun eğmeyeceğiz"
Dincilik soslu sömürü düzeni
Faturayı gören şoke oldu! Bütün mahalle sokağa döküldü: "Faturayı görünce yangını söndüren helikopterinin bizim evden su aldığını düşündüm”
İBB Meclisi'nden cemevi kararı: İbadethane olarak kabul edildi
Çocuğuna okul kıyafeti alamayan baba intihar etti...
MEB, Berat Albayrak'ın vakfı ile protokol imzaladı
Tunç Soyer'in ifadesi ortaya çıktı! "Alaçatı Port'ta değil köyde oturuyorum"
Erdoğan, teyzesinin oğlunu Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü yaptı!
Bitlis'in Yolalan ilçesine bağlı Düzköy ilçesindeki sulama göleti taşt
Fatih Altaylı'nın tutuklanmasını eleştirmişti: O belediye başkanına “devleti aşağılama” soruşturması
Adalet Yürüyüşü'ne katılan Müjdat Gezen, yine lafı oturttu !