Rusya’nın Ukrayna’nın Harkov kentine düzenlediği saldırılar devam ediyor! 5 sivil hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı!

55 izlenme 17 Nisan 2022
Reklamlar

Rusya’nın Ukrayna’nın Harkov kentine düzenlediği saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.

Rusya'nın Ukrayna'da saldırıları devam ederken, Rus ordusu Ukrayna'da sivil yerleşimleri vurmayı sürdürüyor. Rus ordusunun bugün Harkov'a gerçekleştirdiği saldırının ardından olay yerine çok sayıda ilk yardım ekipleri sevk edildi. Harkov Bölgesel Askeri İdaresi Sağlık Departmanı Direktörü Maksym Khaustov ilk belirlemelere göre saldırıda, 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 13 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Luhanks'ta 2 ölü, 4 yaralı

Ukrayna'nın doğusundaki Zolote kasabasına da Rus ordusu tarafından bugün gerçekleştirilen bombalı saldırıda, 2 sivil hayatını kaybederken, 4 vatandaş ise yaralandı. Saldırının ardından açıklama yapan Luhansk Bölge Valisi Serhiy Gaidai saldırıyı doğrulayarak, "Yüksek binalardan birinin iki katı birden yıkıldı. En az 2 vatandaşımız öldü, 4 kişi de yaralandı" dedi.

İHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Atatürk Havalimanı davasında bilirkişi İBB’yi haklı buldu: "Kamu yararı gözetilmediği tespit edilmiştir" Kızılay yöneticisinin tüm ailesi kurumda! Uzungöl'de halk isyanda! Yolu kapattılar eylem yaptılar Denizli'de görülmemiş israf! Köprü varken yanına bir köprü daha yaptılar!