Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarındaki en önemli hedef olan başkent Kiev’e saldırılar artarak devam ediyor.
Sözcü'de yer alan habere göre Rusya, Kiev'e yönelik son saldırısında Kievliler için hayati öneme sahip olan ısıtma hatlarını vurdu.
Kiev’in batısındaki tren istasyonu yakınında bulunan merkezi ısıtma merkezine atılan roket ile Kiev’in birçok mahallesine ısıtma sağlanamayacağı ifade edildi.
Ukrayna İçişleri Bakanı Anton Geraşçenko saldırıya tepki göstererek, “Kiev’i dondurmak istiyorlar. Tren istasyonu yakınındaki büyük bir ısıtma ana hattı saldırıyla tahrip edildi” dedi.
Öte yandan Rusya, dün Kiev'deki televizyon kulesini hedef almış saldırıda 1'i gazeteci olmak üzere 5 kişi hayatını kaybetmişti.
Merdan Yanardağ: Bu milletin, Amerikancı AKP ile ortak bir milli çıkarı yoktur188 izlenme
Devletin müdürü AKP’ye oy vermeyenlere “Piç kuruları’ dedi!901 izlenme
Atatürk’e hakaret eden Kuveytli yazar hakkında yeni gelişme34 izlenme
AKP Genel Başkan Yardımcısı boş salona konuşunca fena sinirlendi 'Hangi acil işiniz vardı bu toplantıdan önemli ?'1152 izlenme
Bir de madalya taksaydınız! Toplu tecavüz davasında beraat!23 izlenme
CHP Lideri Özgür Özel konuşacak AKP'li Çerçioğlu 100 metre ötede dinleyecek13 izlenme
Türkiye’nin uyuşturucu tacirleri cennetine çevrilmesi Netflix dizisine konu oldu37 izlenme
Vatandaş ekonomiyi bu sözlerle özetledi: "Dünden kötü, yarından iyi"52 izlenme
Depremin üçüncü yılında depremzededen “Şu barakada kim yaşar” isyanı! “Biz insan değil miyiz?”
2 milyar liralık gizli ihale: Yine tanıdık şirkete!
AKP’de büyük kavga! Öyle mide bulandırıcı şeyler oluyor ki…
AKP’nin Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu açıkça itiraf etti: "Seçimi kazanınca vakıflara maddi manevi kapıları açacağım"