Rusya, Ukrayna'ya yönelik saldırılarında ülkenin bazı kentlerini gece yarısı bombalanmaya devam etti. Ukrayna’nın Dnipro Bölgesi’nde bulunan Nikopol kenti Belediye Başkanı Oleksandr Sayuk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Harkov’a bağlı Oleksiivka ile Dnipro’ya bağlı Nikopol kentleri arasında bombardıman yapıldığını duyurdu. Rus birliklerinin bu bombardımanlarına hala devam ettiğini aktaran Sayuk, Nikopol kenti merkezine henüz bir saldırı gerçekleşmediğini, fakat bir saldırı durumda sirenleri duyan halkın derhal sığınaklara kaçmasını tavsiye etti.
Rusya’nın en çok saldırı gerçekleştirdiği kentlerden olan Harkov’da da Rus saldırıları devam etti. Rus uçakları, kentin merkezi noktalarına saldırılar düzenlerken, bu saldırılarda sivil hedeflerin vurulup vurulmadığı konusunda henüz iki taftanda resmi bir açıkla yapılmadı. Ukrayna'nın Çernihiv Bölge Savcılığı tarafından yapılan açıklamada, Rus askerleri tarafından ikisi 17 ve biri 19 yaşında olan 3 gencin öldürüldüğü belirtilerek, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı duyuruldu.
Öte yandan gece saldırılarında Ukrayna’ya da suçlamalar geldi. Rusya yanlılarının elindeki Donetsk Bölgesi’ne, Ukrayna birlikleri tarafından OTR-21 Toçka taktik balistik füzeler ile saldırı yapıldığı belirtildi. Makiivka kentine yapılan saldırıda füzelerin bazı binalara isabet ettiği ve 2 dükkanda yangın çıktığı öğrenilirken, bu saldırılarda ölü veya yaralıların olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.
KÖİ raporlarına milyarlık sansür!
İmamoğlu, Üsküdar'daki kreş açılışında konuştu: "Kreş açmaya devam edeceğiz. Burs vermeye devam edeceğiz, yurtlarımızı açmaya devam edeceğiz"
Brezilya’da ‘Eylem Tok’ olayı: Anne, katil oğlunu olay yerinden kaçırdı
‘Mega proje’ dökülüyor: İstanbul Havalimanı’nda bu kez taksi yolu çöktü
Melek Mosso'nun da sahne alacağı Kandıra'daki gençlik festivali 'FullFest' iptal edildi!
Savcılık, Ayşe Tuba Arslan ve katilini uzlaştırmaya çalışmış
Acı tablo: Türkiye, gıda enflasyonunda dünya beşincisi oldu!
Gençlerin hayali yurtdışına ‘kaçmak’
Türkiye 'nin kararlı duruşu meyvelerini veriyor! NATO'ya katılmak isteyen İsveç teröre karşı ilk somut adımı attı
Özgür Özel: "Beşikçioğlu'nun adaylığı Mansur Bey'e güç katacak"
Ünlü ekonomist Merkez Bankası'nın TL'ye nasıl değer kaybettirdiğini açıkladı!
Kamu mallarını ışık hızıyla satacaklar!
Dizideki sahne gerçek oldu! Sıfır Bir dizisinin oyuncusu sokak ortasında adam vurdu
Türkiye’de yer alan Avrupa’nın en büyük ahşap binası 126 yıl sonra otel oluyor!