Rus blog yazarı Anastasia Ivleeva'nın "Neredeyse Çıplak Parti" adı altında düzenlediği etkinlik Rusya'da bir krize neden oldu. Katılan ünlü isimlerin kontroverisyal kıyafetleri sebebiyle işleri iptal edilirken, rapçi Vacio müstehcen kıyafeti nedeniyle 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ivleeva, gelen eleştirilere karşı özür dilemiş ve elde edilen geliri hayır kurumlarına bağışlayacağını açıklamıştır.
Bu olay, Rusya'nın Ukrayna ile devam eden savaşına rağmen düzenlenen parti ve davetlilerin sadece külotlu çorap giyip eşcinsel çiftlerin sık sık öpüşmesiyle dikkat çekmiştir. Bu durum, özellikle devlet yöneticileri arasında olmak üzere kamuoyunda büyük tepkilere neden olmuştur. Ivleeva, olayın kontrol edilemediğini belirterek Rus halkından özür dilemiş ve elde edilen gelirin bir kısmını hayır kurumlarına bağışlayacağını taahhüt etmiştir.
Yaşananlar üzerine Ivleeva'ya yönelik beş yıl hapis cezası içeren bir vergi soruşturması başlatılmıştır. Olaya katılan diğer ünlüler de kamuoyundan özür dilemişlerdir. Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov resmi bir açıklama yapmamış olmasından dolayı gazetecilerden özür dilemiş, Rus Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zakharova ise etkinliğin katılımcılarını eleştirmiş ancak düzeltme şansları olduğunu belirtmiştir.
Partiye davetli olarak katılan Devlet Başkanı Putin'in kızı Ksenia Sobchak, bu tür bir etkinliğin öncelikle Ukrayna'ya karşı savaşan askerleri rencide ettiğini söyleyerek özür dilemiştir.
Vali yardımcısı: Biber gazından bir şey olmaz ya!210 izlenme
Akşener'den Sinan Ateş ailesine ziyaret25 izlenme
Saray’ın danışman ordusu yine gizlendi!13 izlenme
E-imza şebekesinin bir numaralı aktöründen şoke eden itiraf6 izlenme
Ayağının altına kekik yağı süren kurtuluyor!15 izlenme
İmamoğlu: "Bir avuç azınlığın değil 16 milyon vatandaşın talebinde ısrar ediyoruz"33 izlenme
AKP'li Abdurrahman Uzun'dan skandal ifadeler: "Şeyhleri sarıklıları zorla kabul ettireceğiz"16 izlenme
9 işçinin ellerini kaybettiği fabrikanın girişine konulan reklam panosu pes dedirtti29 izlenme