Meclis’te danışma kurulu toplantısının yapılmayacağı açıklandı. Karar sonrası CHP lideri Özgür Özel, eylem kararı aldıklarını açıkladı.
ÖZEL’DEN EYLEM AÇIKLAMASI
CHP lideri Özgür Özel, sosyal medya hesabından açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:
* “Meclis Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş tarafından yapılacağı bildirilen ve saat 17.00'de toplanması beklenen Danışma Kurulu toplantısının yapılmayacağını öğrendim.
*Bu durumda dün gerçekleştirdiğimiz olağanüstü grup toplantısında aldığımız karar gereği, yargı krizi ve darbe girişimini gündemde tutmak amacıyla bugünden itibaren TBMM Genel Kurulu'nu terk etmeme eylemine başlıyoruz.”

EYLEM BAŞLADI
CHP’li vekiller eyleme başladı. Milletvekilleri, Meclis’te koltuklarında oturarak ve ellerini masaya vurarak tepkilerini gösteriyor.
CEMAL ENGİNYURT'TAN DESTEK
Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP'nin eylemine destek verdiklerini belirterek, “Yargı krizi ve darbe girişimini gündemde tutmak amacıyla bugünden itibaren, CHP'nin TBMM Genel Kurulu’nu terk etmeme eylemini destekliyoruz. Sen ben yok,biz varız. Haksızlığa karşı direneceğiz” dedi.

Sözcü
Rusya-Ukrayna savaşı: Zelenskiy’i öldürmek isteyen paralı asker grubu Wagner’in arkasında Putin’in şefi çıktı60 izlenme
Memleketimden çiftçi manzaraları58 izlenme
Piyasada dolar depremi! Dolar/TL’de sert yükseliş!99 izlenme
Berat Albayrak'ın nerede olduğu ortaya çıktı!64 izlenme
Çamlıca Camii metro inşaatı ihalesi Erdoğan'ın arkadaşına verildi, maliyet 250 milyon euroya yükseldi!38 izlenme
İnfaz koruma memurları, mahkumun kafasını betona vurup kolunu kırdı!132 izlenme
Bakan Şimşek talimat verdi: 300 malmüdürlüğü kapatılıyor51 izlenme
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Bu rapor tüm senaryoları ve iddiaları bozacak61 izlenme
Emniyet'teki ifadesi ortaya çıkan Ayhan Bora Kaplan’a oğlunun sünnet düğünü ve "kirveleri" soruldu: İşte o çok konuşulan düğünün görüntüleri
Deniz Yavuzyılmaz belgeyle açıkladı: "AKP Kolin'e 'özel' 1 milyara yakın teşvik ödemesi yapmış"
Hatay Samandağ'da mahkeme bitmeden arazilerine iş makineleri girdi, Mağaracıklılar isyan etti: "Hakkımı helal etmiyorum. Ben bu toprağı kolay kazanmadım"
İçişleri Bakanlığı’nın 1 milyon 500 bin lira ödül koyduğu IŞİD üyesi serbest bırakıldı!