Daha önce de 72’nci Tony Ödülleri töreninde Trump’a küfür eden De Niro, “O, olabileceğini düşündüğümüzden çok daha kötü. Trump’la ilgili her şey, bütün o zırvalıkları ve saçmalıkları, gidişatı belirliyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu, rezaletin de ötesinde. O bir pislik. Bu ülkeyi mahvedecek” dedi.
GQ dergisinin İngiltere’de yayımlanan versiyonuna konuşan De Niro, Trump’ın ırkçı söylemlerinin giderek daha fazla insan tarafından örnek alındığını ve toplumun da bu gerçeğin farkına varmaya başladığını belirtti.
Bu nedenle ABD’de peş peşe gerçekleşen silahlı saldırılardan Trump’ı da sorumlu tutan De Niro, “Bu saldırganlar deli ama Trump onlara ilham verdi, izin verdi, o başlattı ve cesaretlendirdi” diye konuştu.
ABD’li aktör bu nedenle Trump’ın da ‘eline kan bulaşmış olduğunu’ savundu.
Donald Trump’ın işadamı olduğu dönemlerde imza attığı ‘The Apprentice’ (Çırak) adlı şov programının hayranları da ünlü aktörün tepkisinden nasibini aldı.
De Niro, “O bir salak, bir budala. Bir soytarı. Aptal, pejmürde, tehlikeli. O aptal şov, The Apprentice, insanlar bunu benimsedi. Bir canavar yarattılar” dedi.
Ünlü aktör daha önce de Trump’ın ‘gerçek bir ırkçı’ olduğunu söylemiş, onu ‘beyaz üstünlüğünü savunmakla’ suçlamıştı. CBS televizyonunda canlı yayımlanan 72’nci Tony Ödülleri töreninde ise sahneden “ ….tir Trump (F…. Trump)” diye küfretmişti.
https://www.abcgazetesi.com/robertdenirotrumpiyerdenyerevurduobirsalakbirbudalabirsoytariaptal51966
Son toplantıda konuşulanlar ortaya çıktı: 'Dört lider 'Kılıçdaroğlu' deyince Akşener beklenmedik bir tepki verdi'45 izlenme
Sabancı Holding Hollanda'da 1 dolara şirket sattı32 izlenme
İBB tutuklusunun kalp pili kaydı: "Hayati tehlike var cezaevinde kalamaz"21 izlenme
Milli eğitimin borcu 32 milyar TL!232 izlenme
Erdoğan’ın güvenliği yok dediler, sözleşmeyi iptal ettiler!79 izlenme
TCDD'nin dev ihalesi Limak’ın ortağına verildi!82 izlenme
Benzin ve motorine bu gece de zam geliyor!54 izlenme
Haluk Levent'ten toplanan bağışlara ilişkin açıklama: 'Sizin paranız benim namusum'46 izlenme
80 yaşında, Cumhurbaşkanı’na hakaretten karakola götürüldü! İfadesini okuyunca çok şaşıracaksınız
Burhanettin Kocamaz “Oyumuz Cumhur İttifakı’nın çok üzerindeydi. İhanete uğradık”
Malatya depremine canlı yayında yakalandı! 'Çok şiddetliydi'
7.7 milyar lira bütçeli diyanet bağış kampanyası başlattı!