Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı üniversitelerin rektörleri değişti. MHP'li vekil Sermet Atay, Gaziantep Üniversitesi'nin eski rektörüne ateş püskürdü.
Atay şu ifadeleri kullandı:
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gaziantep Üniversitesi'ne Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mesut Sait Doğan hocamıza, memleketimizin evladına yeni göreviniz hayırlı olsun diyorum. Başta Cumhurbaşkanımız ve YÖK Başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Üniversitemize 4 kayıp yıl yaşatan sağır efendi ve ekibine bir şehir evladı olacak hakkımı helal etmiyorum.Bu şahsın ekibinde azıcık onur varsa bulundukları görevden istifa eder ve yeni gelen ekibe kolaylık sağlar.
Şehir ve üniversite sizin yaptığınız kötülüğü hiçbir zaman unutmayacak! Yolunuz açık olmasın, sizi Allah'a havale ediyoruz. Teneke ve ekibi.
Sözcü
İşsizlik fonu işverene çalıştı!38 izlenme
Diyanet Türk lirasından vazgeçip Suudi Riyaline geçti!424 izlenme
Faiz lobisi milyarca lira kazandı!45 izlenme
Turkcell’in yeni genel müdürü belli oldu47 izlenme
Türkiye’yi ayağa kaldıran tahliye25 izlenme
Şanlıurfa'da baston görünümlü 80 cm'lik bıçakla yakalanan Suriye uyruklu bir kişinin çocuk istismarı suçundan arandığı çıktı!26 izlenme
Yolsuzluk soruşturması geçiren kaymakama ödül gibi atama44 izlenme
Dilan Polat '7 milyon lira vergi ödediğini' söyleyen avukatını susturdu117 izlenme
Avusturya, giyimi yüzünden kadını taciz eden Türk YouTuber'ı deport etti!
Sağlık Bakanı açıkladı: 59.187 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 3.962.760’a, can kaybı da 34.455’e yükseldi!
Benzin ve motorine bir zam daha geliyor!
Naci Ağbal’ın gönderilmesinin Türkiye'ye ekonomik faturası 2 günde 7 tünel, 2 baraj oldu!