Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan sosyal medya ünlüsü Rabia Karaca ek ifade vermek üzere savcılığa getirildi.
Karaca, İBB Davası’nda firari konumdaki iş insanı Murat Gülibrahimoğlu ile ilgili iddialarını yineledi.
Karaca “Öncelikle belirtmek isterim ki ben Murat Gülibrahimoğlu ile 1,5 sene sevgili olarak ilişki yaşadım. Kendisi ile birçok seyahatimiz olmuştur” dedi.
Karaca, Murat Gülibrahimoğlu ile birlikte yurt içi ve yurtdışı seyahatlere çıktığını söyledi.
Karaca, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş ve Hüseyin Köksal’ın da o seyahatlerde yer aldığını öne sürdü.
Karaca, dosya kapsamında adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılan sanatçı Emel Müftüoğlu ve Selen Görgüzel’in de aralarında bulunduğu isimlerle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gittiklerini öne sürdü.
Karaca, “Kumar oynamak için bize özel bir oda tahsis edildi. Oda sarı renkte olup ismi de bu şekildeydi. Odaya girişte korumalar kapıda beklerdi. Burada Murat çok yüksek miktarda yaklaşık (300.000 USD) kaybetti” ifadelerini kullandı.
Karaca ifadesini “Telefonumda çıkan fotoğraflar tekrardan gösterildiğinde yaşadıklarımı anlatacağım. Şu an diyeceklerim bundan ibarettir” diyerek noktaladı.
Sözcü
AKP'li isimden partisine çok konuşulacak uyarı!21 izlenme
Muharrem İnce’nin merakla beklenen basın toplantısı1266 izlenme
Girne'deki gemi faciasında 9 kişiye 3 günlük tutuklama kararı33 izlenme
İsrail Hava Kuvvetleri'nin Gazze bombardımanı devam ediyor64 izlenme
Meclis Başkanı Mustafa Şentop'dan polislere skandal talimat!71 izlenme
İliç'te maden faciası: Şüpheli Kenan Özdemir ABD'ye sığındı68 izlenme
Cumhur İttifakı ortağından Erdoğan’ın emekli açıklamasına tepki44 izlenme
Erdoğan görevden aldığı danışman 24 saat dolmadan Turkcell Yönetim Kurulu'na girdi61 izlenme