Auto-Created-3
18 Kasım 2023 ( 32 izlenme )
Reklamlar

Profesörü dolandıran sahte MİT'çiye 26 yıl hapis

Profesörü dolandıran sahte MİT'çiye 26 yıl hapis

Bursa'da emekli bir profesörü MİT yalanıyla kandıran 6 sanık hakkında iddianame hazırlanıyordu. Savcılar sanıklar için 26 yıla kadar hapis istendi.

Bursa'da "MİT mensubuyum" yalanıyla emekli öğretim üyesi Prof. DR.1979'da Ahmet T.'yi (77) dolandırarak Cumhuriyet altını ve 400 bin avroyu "nitelikli dolandırıcılık" suçundan çalan 1'i kadın 6 sanık hakkında 26 yıla kadar hapis istendi.

DHA'ya göre Kocaeli Üniversitesi'nden emekli olan Prof., hemşiresi ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşıyor. DR.Ahmet T.'yi geçen yıl arayan kişi, kendisinin MİT mensubu Levent Akçay olduğunu belirterek, “Bankalarda benlerin olduğu biliniyor. Bunu altı aydır takip ediyoruz. Onları yakalamamıza yardım etmeni istiyorum." Bu bir vatandaşlık görevi." dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanlığı sistemine geçti Atatürk’ü kaldırdı! İki intihar daha! Halatın bir ucunu boğazına, diğerini ise… İBB operasyonunda 5 tutuklama, 20 adli kontrol! İETT Genel Müdürü İrfan Demet serbest Türkiye, Ekonomik Özgürlük Endeksi’nde 5 basamak daha düşerek 178 ülke arasında 76’ncılığa geriledi!