Corona virüsü testi sonucunun pozitif çıktığı açıklanan İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşcıoğlu, hayatını kaybetti.
3 PROFESÖR HAYATINI KAYBETTİ
Yaşanan bu gelişmenin ardından CNN Türk’te yayınlanan bir programa katılan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ziya Mocan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Moca, Çapa Tıp Fakültesi’nden hayatını kaybeden 3 profesörün olduğunu ileri sürdü. Doktorlardan çok kayıpların olduğunu vurgulayan Mocan, “Çapa Tıp Fakültesinde coronadan bu üçüncü can kaybı. Hepsine Allah rahmet eylesin. Şimdiye kadar üç profesör hayatını kaybetti. Diğer doktorlarımızdan da çok kayıp var” dedi.
Okul komutanlarının teğmenlere "Suçunuz yok ama yapacağımız bir şey de yok" dedi iddiası31 izlenme
Parlak bürokrat örgüt lideri çıktı21 izlenme
Liyakat katliamı! Alanya'da Liman yönetimine, stilist Esma Ataç Beki atandı!49 izlenme
CHP'li Akdoğan 'Aziz İhsan Aktaş' iddianamesini siyah poşete koyarak Meclis kürsüsüne çıktı: "İçinde ayıplı şeyler var"23 izlenme
TÜİK yine şaşırtmadı: İşsizlik oranı azaldı!64 izlenme
Kim bu provokatörler? Atatürk’e hakaret içerikli gönderiye 33 bin beğeni geldi!42 izlenme
Vatandaşların ekonomi isyanı: "Şu anda uygulanan asgari ücret insanlık suçudur"47 izlenme
Durum kritik, sağlık çalışanları enfekte.. O ilde hastaneler alarm veriyor!76 izlenme