Gazeteci Barış Terkoğlu, kara para aklamak, yasa dışı bahis ve vergi kaçakçılığı suçlarından tutuklu yargılanan DilanEngin Polat çiftinin davasında savcı olarak görev yaparken Erzurum'a sürüldükten sonra emekli olan savcı Gökalp Kökçü ile ilgili yeni bir gelişmeyi bildirdi.
Sosyla medya hesabından paylaşım yapan Terkoğlu, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından hakkında birden fazla soruşturma açılan Kökçü'nün telefon, bilgisayar, tablet gibi dijital eşyalarına el konulduğunu belirtti. Terkoğlu, Kökçü hakkındaki soruşturmalardan birinin sızıntı iddialarıyla ilgili olduğuna dikkat çekti.
Terkoğlu, şunları kaydetti:
"Dilan Polat dosyasıyla son dönemde sıkça gündeme gelen ve hakkındaki haberlerin ardından emekli olan savcı G.K ile ilgili olarak kritik bir gelişme yaşandı. Savcı G.K. hakkında birden fazla HSK soruşturması açılmıştı. HSK kaynaklarının verdiği bilgiye göre, soruşturma kapsamında savcı G.K.’nın telefon, bilgisayar, tablet gibi dijital materyallerine incelenmek üzere pazartesi günü el konuldu. G.K. hakkındaki soruşturmalardan biri sızıntı iddialarıyla ilgiliydi"
KRT
AKP'nin Bandırma Belediye Başkan adayı Cemal Öztaylan, konuşma sırasında kendisiyle diyoloğa giren seçmene el hareketi yaptı!38 izlenme
Devlet hastanesinde Süleymancıların çamaşırları yıkanıyor!142 izlenme
TÜGVA, İBB'ye karşı açtığı davayı kaybetti! 'Vakıflara, cemaatlere, yandaşa hizmet dönemi bitti'47 izlenme
Hükümet 1 yıldır salgın tehdidini biliyordu!132 izlenme
AKP'li isme seri ihaleler! Bir ayda 3, iki yılda 9 ihale!82 izlenme
Cizre’de korkutan kornavirüs tablosu! Vaka sayısı 8 kat arttı!72 izlenme
'Türkiye 4 metre batıya kaydı'31 izlenme
Bahçeli, AKP'nin HDP ziyaretini sineye çekti son derece doğal buldu!26 izlenme
Tekirdağ'da 9 aylık erkek bebeğe cinsel istismarda bulunan baba intihar etti iddiası
Emekliler yoksulluğa isyan etti: "Çalınan haklarımızın hesabını soracağız"
Burası da İstanbul'daki Halep: Türkler iflas etti piyasa Suriyelilere kaldı!
O bina hakkında çarpıcı iddia! BİM kolonları mı kesti?