İktidarın, “Terörsüz Türkiye sürecinde tüm bileşenleriyle silahlar bırakılmalı” açıklamaları devam ederken PKK faaliyetlerini sürdürüyor. İmralı’da ömür boyu hapis cezasını çeken teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın çağrısıyla silah bırakıp fesih kararı alan terör örgütü PKK, son olarak Türkiye’deki inlerinden çekildiğini duyurdu. Ancak Suriye’deki uzantısı SDG ülkede zorunlu askerlik ve seferberlik ilanıyla bünyesine yeni teröristler katıyor.
Suriye’nin kuzeydoğusunda sözde özerk kanton bölge ilan edilen Cezire’de teröristler için sözde mezuniyet töreni yapıldı. Bomba ve silah eğitimi verilen teröristler ise Apo posterleri ve PKK paçavraları altında yemin etti.
Teröristlere Öcalan’la ilgili ideolojik eğitimin de verildiği belirlendi.
Mardin, Şırnak ve Şanlıurfa sınırımızdaki bölgede de zorunlu askerlik adı altında gençlerin terör örgütüne katılımı için yoğun faaliyet yürütüldüğü öğrenildi. Mardin’in karşısındaki Kamışlı’da da PYD’nin düzenlediği sözde konferansa Türkiye’de 20 milyon lira para ödülle kırmızı kategoride aranan terörist Aldar Halil katıldı. Halil “Türk anayasası değişmeli. Yıllardır mücadele ediyoruz ve varlığımızı kabul ettirdik. Bu çözümü 20 yıl önce elde etmeye çalıştı. O zamanlar Türk yetkililerin bunu anlayacak zekası yoktu. Bütün yollar İmralı’ya çıkıyor” dedi.
Sözcü
Şırnak ve Bingöl’den acı haber: 3 şehit, 7 yaralı1682 izlenme
Süleyman Özışık'tan, Süleyman Soylu'ya tehdit gibi sözler!68 izlenme
Erdoğan "Hamas terör örgütü değildir" dedi, Borsa İstanbul iki kez devre kesti27 izlenme
EMEKLİ ZAMMI 2025! SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? Tahtanın başına geçip anlattı: "Kök aylığa 8 puanlık refah payı"38 izlenme
Kaybedenler kulübünün daimi üyesi oldu21 izlenme
Kapadokya'da balonlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Türk bayrakları ile havalandı15 izlenme
Mahfi Eğilmez yaklaşan felaketi açıkladı21 izlenme
Didem Arslan Yılmaz Kürtçe konuşan kadını hattan aldı! 'Doğru düzgün Türkçe konuşsun, burası Türkiye Cumhuriyeti'70 izlenme
Yurt müdürü, Gebze KYK yurdunda şort giyen öğrenciye saldırmaya kalktı!
AKP'de taşlar yerinden oynadı! Erdoğan'ın sabır taştı, vekilleri tek tek azarladı!
Tarikat yurdundaki istismar görüntülerine erişim engeli!
Evine 2 senedir et alamayan vatandaş: "Kemik suyuyla idare ediyoruz"