Muğla’da 27 yaşındaki Pınar Gültekin’i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı’nın ilk ifadesi ortaya çıktı.
Katil zanlısı Avcı’nın birçok kadın cinayetinde karşılaşılan ifadelere benzer bir savunma yaptığı görülüyor.
Evli ve bir çocuk babası olduğu belirlenen Cemal Metin Avcı’nın Emniyet’te şunları söylediği öğrenildi:

* Pınar ile ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Yeniden onunla birlikte olmak istedim, teklifimi kabul etmedi.
* O zaman son olarak “Çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim” diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum.

FOTO: DHA/ Pınar Gültekin.
* Kıskançlık krizine girmiştim. Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım.
* Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum.
* Onu çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım. Çiftliğe gittiğimizde öldürme niyetim yoktu. Barışıp birlikte olmayı düşünüyordum.
Uyuşturucu ve seks partilerinin yapıldığı yalıda garip şifre9 izlenme
Merkez Bankası'nın Kapalıçarşı'dan döviz topladığı ortaya çıktı34 izlenme
Ermeni lobisinin baskısıyla Atatürk dizisini iptal etmişti: Disney'den flaş Türkiye kararı!26 izlenme
Çaldığı parayı 10 gün içinde ödeyeceğini söyleyince serbest bırakıldı! Bu nasıl adalet?117 izlenme
TİP Genel Başkanı Erkan Baş: "Çalmaya geldiklerinde çok becerikliler, iş ekonomiye gelince mi beceriksiz! Hayır. Bilerek ve isteyerek yapıyorlar"28 izlenme
AKP'li belediye Kanal İstanbul'da satışa başladı: Bir bir elden çıkarıyor17 izlenme
Bu gece yarısından itibaren motorine bir indirim daha geliyor!35 izlenme
Vatandaştan Nebati’ye: "Gelsin bir de bizim gözlerimizin içine baksın"65 izlenme