Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
PençeYıldırım Harekâtı bölgesinde 15 Ağustos 2021 tarihinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucunda üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır.
ANKARA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Ankara’nın Elmadağ ilçe nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Onbaşı Cengizhan Kaplan, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın kuzeyinde icra edilen PençeŞimşek Operasyonu’nda şehit düştü. Yıldırım ve Güldeste Kaplan çiftinin 3 çocuğundan biri olan Piyade Uzman Onbaşı Cengizhan Kaplan’ın şehadet haberi baba ocağına ulaştı.
KAYSERİLİ ŞEHİDİN ACI HABERİ ABİSİNE VERİLDİ
EYP patlaması sonucu şehit olan Sağlık Astsubay Çavuş Yılmaz Tuncer’in şehadet haberi memleketi Kayseri’ye ulaştı. Şehit olan 22 yaşındaki Tuncer’in ağabeyi Hasan Tuncer’in kaldığı Kocasinan ilçesine bağlı ikametine gelen yetkililer, acı haberi ulaştırdı. Anne ve babasının vefat ettiği öğrenilen şehit Tuncer’in bekar olduğu öğrenildi. (DHAİHA)
1 yılda 4 milyar TL’lik kamu malı sattılar35 izlenme
Çadır isteyenlere 'Anıranlar' dedi: AKP'li isimden insanlıktan çıkma açıklaması50 izlenme
Seçim bitti ittifak bozuldu: Başkanlar temizlik görevlisi yapıldı398 izlenme
Vatandaş memnun ! Kabine iyiymiş, Türkiye 10 numara olacakmış !1310 izlenme
Menzil şeyhinin terli mendilini öpüp başına koydu52 izlenme
CHP'li vekil adeta haykırdı "Millet aç!" AKP'li vekil "18 yıl önce araba var mıydı, araba?"104 izlenme
Gerici Yeni Akit’in yazarı vahşi cinayetin suçlusunu ‘Medeni Kanun’ yaptı!28 izlenme
Seçim yoksa yardım da yok21 izlenme