'Parla' marşı, yapay zekâ ile Zeki Müren tarafından seslendirildi

40 izlenme 12 Ocak 2024
Reklamlar

Türk rap müziğinin öncülerinden Norm Ender'in Cumhuriyet'in 100. yılı için bestelediği 'Parla' marşı, yapay zeka tarafından Zeki Müren'e seslendirildi.

Türk rap müziğinin önemli isimlerinden Norm Ender, Cumhuriyet'in 100. yılı için özel olarak bestelediği 'Parla' adlı marşını farklı bir yorumla dinleyicilerle buluşturdu. Bu kez marş, yapay zeka tarafından ünlü Türk sanatçı Zeki Müren'in tarzında seslendirildi. Norm Ender'in müziğiyle Zeki Müren'in eşsiz yorum tarzını birleştiren yapay zeka, dinleyicilere farklı bir müzik deneyimi yaşattı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'nin avukatına Yalova Belediyesi'nden büyük kıyak Metin Uca'nın Osmaniye'deki gösterisi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından iptal edildi Milliyetçi camianın önde gelen isimlerinden Yılma Durak Devlet Bahçeli'yi fena bombaladı! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Önde gelen ekonomiler, Türkiye'yi yatırım için radarına aldı