BirGün gazetesinden Meral Danyıldız'ın haberine göre; 7 Temmuz’da yayımlanan Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı kadrosu için açılan ilanın kriterlerini karşılayan ve başvuran tek kişi eşi Derya Bağ oldu.
İlanda yer alan kriterler şu şekilde:
Arap Dili ve Edebiyatı, Arapça Öğretmenliği ya da Fars Dili ve Edebiyatı bölümleri lisans mezunu olmak.
Dil alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Lisans mezuniyeti sonrasında en az 10 yıl eğitim ve öğretim alanında deneyim sahibi olmak.
Yabancılara Türkçe öğretimi sertifikasına sahip olmak.
Belgelendirmek kaydıyla branş dili yanı sıra en az orta düzeyde ikinci bir yabancı dil bilmek ya da ikinci yabancı dil alanında hazırlık sınıfını başarıyla tamamlamış olmak.
Arapça öğretmenliği haricindeki bölümlerden mezun olanlar için pedagojik formasyon sertifikasına sahip olmak.
Derya Bağ’ın Pamukkale Üniversitesi’nde bulunan biyografisinde ise söz konusu kriterlerin her birini karşıladığı görülüyor.
İktidar Ağaçlandıracağız demişti: Muğla'da yanan ormana otel yapıldı iddiası32 izlenme
Zam bekleyen emekliye kara haber geldi: Hükümetin emekli planı Ankara kulislerinden sızdı35 izlenme
Erdoğan: Her üniversite bitirenin iş sahibi olması diye bir şey yok204 izlenme
Emekli, Memur Ve İşçiye Kötü Haber: 6 Ay Çalışıp, 5 Maaş Alacaklar42 izlenme
Sevgilisini öptükten sonra dudakları şişen kadın hastaneye zor yetişti27 izlenme
Öz kızına tecavüz etti, aile sessiz kaldı! Her satırı iğrenç!187 izlenme
İmamoğlu'nun babasının evinin yakınında ikinci kez arama14 izlenme
"Ekonomiyi kurtardık" diyen Nebati'ye zor sorular! "8 milyon işsize ne oldu?"46 izlenme