Denizli’de 16 Nisan Referandumu sonrası üniversite dışında yapılan basın açıklamasına katıldıkları gerekçesiyle 5 gençlik muhalefeti üyesine üniversitenin açtığı soruşturma sonuçlandı.
3 Gençlik Muhalefeti üyesi ‘Kınama’, 2 Gençlik Muhalefeti üyesi ise okuldan ‘uzaklaştırma’ cezası aldı. Verilen cezaların ardından Denizli Gençlik Muhalefeti en yakın zamanda bir basın açıklaması yayınlayacaklarını bildirdi. Ceza alan gençler ise “siyaset yapma yaşını 18’e indireceğiz diyerek seçim meydanlarında oy kovalayanlar, bizler okul dışında siyaset yaptığımız halde taşeron rektörlerine yukarıdan baskı yaparak bizim ceza almamıza sebep oldular” dedi.
https://www.birgun.net/haberdetay/pamukkaleogrencilerinereferandumcezasi211876.html
Emeklinin bin liralık bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte olası senaryolar...15 izlenme
Röportajda iktidarı eleştiren vatandaş yeniden gözaltına alındı!107 izlenme
Yetmeyen maaş zamları emekliyi şair yaptı: Sokak röportajında okuduğu o şiire beğeni yağdı33 izlenme
Metin Akpınar yıllar öncesinden bugünleri bakın nasıl anlatmış !5780 izlenme
Bunu ekonominin başındaki isim söylüyor! Şimşek: Ortalık toz duman316 izlenme
Tepkilere rağmen Meclis'ten geçti: En düşük emekli aylığı 20 bin TL oldu11 izlenme
Rekabet Kurulu devreye girdi! Yemeksepeti'ne soruşturma başlatıldı32 izlenme
Özgür Özel: "Mansur Yavaş'ın adaylığına engel Anadolu'yu ayağa kaldırır"20 izlenme
İşte vatandaşın belini büken kara tablo
ABD'de tarım dışı istihdam Nisan'da beklentiyi aştı
Sosyal medya bu hacıyı konuşuyor: Bastonu otomatik silah yapıp şeytanı vurdu(!)
6 Şubat’taki deprem felaketinden sonra sessizliğe bürünmüştü, imar affının reklam yüzü AKP yandaşı Hasan Kaçan seccade provakasyonuna destek oldu!