AKP'li Sultanbeyli Belediyesi, Sultanbeyli Millet Bahçesi içinde yer alan sosyal ve kütüphaneyi hizmete açtı. Kütüphaneye ise 18 Ekim 2019'da hayatını kaybeden islamcı yazar Nuri Pakdil'in adı verildi.
Açılışa katılan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaptığı konuşmada, “Yaptığımız bütün projelerin içerisinde bizler, bir kütüphane olmasını da arzu ediyoruz. Bugün açtığımız kütüphanemizin adı da Kudüs şairimiz Nuri Pakdil Kütüphanesi olmuş oldu. Merhum hayatını Kudüs davasını adamış ve ömrümün sonuna doğru Kudüs'ü ziyaret ederek oradaki duygularını tüm dünya ile paylaşan bir büyüğümüzün adını burada yaşatıyoruz. 14 bin kardeşimizi bir İsrail terör devleti var. Terör devletinin bir an önce bu katliamı durdurmasını talep ediyoruz. Sağlanan ateşkesin süresiz olmasın arzu ediyoruz" açıklaması yaptı.

ATATÜRK'E 'FİRAVUN' DEMİŞTİ
Cumhuriyet ve Atatürk karşıtı görüşleriyle bilinen Nuri Pakdil, AKP'ye yakın Star gazetesi tarafından düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri töreninde “Ne mutlu müslümanım diyene” sloganı atmış, “Atatürk’e karşı mısınız” sorusuna da “Ben Firavun karşıtıyım, beni okuyanlar kimi kastettiğimi bilir” yanıtı vermişti.
Pakdil, 2014’te AKP'li Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” programında da “Değerli arkadaşlar, ben bu değerli toplantımızı bir slogan cümleyle bitirmek istiyorum. Ve slogan cümle biter bitmez de hepinizden yoğun alkış bekliyorum” diyerek sahnede “Yaşasın Şeriat. Yaşasın İslam’ın Evrensel Kardeşliği” sloganı atmıştı.
KRT
Saray'da başka, sokakta başka: Emekli Derneği Başkanı Ergün’ün tavrı Erdoğan'ın yanında değişti!31 izlenme
Kasım Garipoğlu'nun barmeni 'Karanlık Oda'nın sırrını anlattı13 izlenme
"Atatürk Dünyada halâ konuşulan bir lider!"119 izlenme
Aile Bakanı süresiz nafakayı hedef aldı: "Mağdur olan erkeklerimiz varsa yanındayız"26 izlenme
19 yıl sonra yakalanan Hizbullahçıyı 6 ay sonra tahliye etmişler!37 izlenme
İran, İsrail'in kuzeyindeki liman kenti Hayfa'yı füzelerle vurdu23 izlenme
Doları ve Euro'yu önceden bilen ekonomist 8.50'nin arkasındaki talanı anlattı!99 izlenme
Meta, yaptığı duyuruda Avrupa'da Facebook ve Instagram'a reklamsız erişim için abonelik seçeneği sunaca30 izlenme
Merkez Bankası rezervi erimeye devam ediyor!
2021 Hukukun Üstünlüğü Endeksi'nde Türkiye, geçen yıla göre 10 basamak geriledi! Doğu Avrupa ve Orta Asya ülkeleri arasında sonuncuyuz!
Hesabı erişime engellenen İmamoğlu'ndan ilk mesaj!
Özelleştirme’den aldıkları mülkleri satmışlar!