AKP'li Sultanbeyli Belediyesi, Sultanbeyli Millet Bahçesi içinde yer alan sosyal ve kütüphaneyi hizmete açtı. Kütüphaneye ise 18 Ekim 2019'da hayatını kaybeden islamcı yazar Nuri Pakdil'in adı verildi.
Açılışa katılan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaptığı konuşmada, “Yaptığımız bütün projelerin içerisinde bizler, bir kütüphane olmasını da arzu ediyoruz. Bugün açtığımız kütüphanemizin adı da Kudüs şairimiz Nuri Pakdil Kütüphanesi olmuş oldu. Merhum hayatını Kudüs davasını adamış ve ömrümün sonuna doğru Kudüs'ü ziyaret ederek oradaki duygularını tüm dünya ile paylaşan bir büyüğümüzün adını burada yaşatıyoruz. 14 bin kardeşimizi bir İsrail terör devleti var. Terör devletinin bir an önce bu katliamı durdurmasını talep ediyoruz. Sağlanan ateşkesin süresiz olmasın arzu ediyoruz" açıklaması yaptı.

ATATÜRK'E 'FİRAVUN' DEMİŞTİ
Cumhuriyet ve Atatürk karşıtı görüşleriyle bilinen Nuri Pakdil, AKP'ye yakın Star gazetesi tarafından düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri töreninde “Ne mutlu müslümanım diyene” sloganı atmış, “Atatürk’e karşı mısınız” sorusuna da “Ben Firavun karşıtıyım, beni okuyanlar kimi kastettiğimi bilir” yanıtı vermişti.
Pakdil, 2014’te AKP'li Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” programında da “Değerli arkadaşlar, ben bu değerli toplantımızı bir slogan cümleyle bitirmek istiyorum. Ve slogan cümle biter bitmez de hepinizden yoğun alkış bekliyorum” diyerek sahnede “Yaşasın Şeriat. Yaşasın İslam’ın Evrensel Kardeşliği” sloganı atmıştı.
KRT
Emekliye zamda yeni formül: İlk kez denenecek38 izlenme
İsmail Saymaz'dan flaş Sinan Ateş açıklaması: "Sinan Ateş'in adresini temin eden komiser ve 3 Ülkü Ocağı yöneticisi serbest bırakıldı"33 izlenme
CHP'li Bekir Başevirgen hesapladı: "Emekli menemenle oruç tutsa maaşın yarıya yakını gidiyor"34 izlenme
Aydın’da yangın söndürme çalışması havadan görüntülenirken, yangının boyutu da gözler önüne serildi30 izlenme
Esenyurt’ta Mezuniyet Gecesi’nde akıl almaz görüntüler ! Gelinlik giydirdiler, silah talimi yaptırdılar !832 izlenme
İsmail Saymaz: İdlib’den Türkiye'ye 150 dolara IŞİD'ci kaçırılıyor46 izlenme
Kızılay skandalı Meclis gündeminde: Her gün yeni bir rezalet ortaya çıkıyor25 izlenme
Ekonomik krizin faturası ağır oldu: Cumhur İttifakı'nın oy oranları çakıldı!58 izlenme
Türk doktor 1 dakikada koronavirüs tanısı için çalışıyor!
7 işçiye mezar olan havai fişek fabrikasının patronundan mahkemede pişkin savunma! "Asıl mağdur benim"
Bunu da gördük: Devlet ‘sülük ve hacamat kupasına’ ihale açtı!
Rusya kaybettikçe sivilleri hedef alıyor! Ruslar Kiev'i her gün bombalıyor