Gezi eylemlerinde, göstericilere palayla saldıran 'Palalı Sabri' lakaplı Sabri Çelebi, Beyoğlu'nda silahlı saldırıda öldürüldü.
Gezi eylemlerinde elinde pala ile göstericilere saldıran ve bu nedenle 'Palalı Sabri' olarak anılan Sabri Çelebi'nin yargılandığı fuhuş çetesi davasında, tutuklu sanıklar tahliye edilmişti.
Olay, 01.30 sıralarında Beyoğlu Talimhane'de meydana geldi. Sabri Çelebi aracıyla giderken, bir kişi tarafından durduruldu. Aracı kullanan Çelebi'nin yanına gelen kişi, ile çelebi arasında tartışma çıktı.
Tartışma sırasında şüpheli Çelebi'ye yumruk atmaya başladı. Ardından saldırganın arkadaşları da olay yerine geldi.
Bu sırada saldırgan belinden çıkardığı silahla Çelebi'ye ateş etti. Yaralanan Çelebi kendi aracıyla hastaneye götürüldü.
Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Sabri Çelebi kurtarılamadı. Saldırı anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
KRT
85 yaşındaki yaşlı teyze dert yandı: "Fasulyeye 50 lira dediler yine alamadım, param yok"51 izlenme
Bilim Kurulu Üyesi Yavuz: Toplumun yüzde 60'ı enfekte olana kadar...96 izlenme
Yumurta fiyatları rekora koşuyor!85 izlenme
AKP'li seçmen anne 'Geleceği düşünmedik, okumamız lazımdı, araştırmamız lazımdı. AKP'ye oy verdiğim için herkesten özür diliyorum'65 izlenme
Kaftacıoğlu, Erdoğan’a dava açıyor!80 izlenme
Sosyal medya doktorun istifasını konuşuyor!72 izlenme
İstanbul'da bir kadın daha kâbusu yaşadı: Evine gireceği esnada taciz edildi!32 izlenme
Ayşe Barım'ın kardeşi feryat etti: "Bu tutuklama bizi ailece bitirdi"18 izlenme
Yandaş Yeni Şafak'ın ikinci yalanı da patladı: "Kılıçdaroğlu'nu FETÖ'cü karşıladı" yalanı!
Bekçiler, denizde yüzen adama maske takmama cezası kesti: "Maske takarak nasıl yüzebilirim?"
Konca Kuriş'in Hizbullah tarafından baskı altında alınan sorgu görüntüleri ortaya çıktı
Interpol 'kırmızı bülten' ile arıyordu: Yozgat’ta yakalandı!