Home
29 Eylül 2023 ( 25 izlenme )
Reklamlar

Pakistan'da iki siyasetçi, canlı yayında tekme tokat kavga etti

Pakistan'da Pakistan Adalet Hareketi Partisi'nden avukat ve hukuk uzmanı Sher Afzal Marwat ile Pakistan Müslüman BirliğiNavaz'ın senato üyesi Afnan Ullah Khan, bir canlı televizyon yayınında birbirlerine saldırdılar. 

Canlı yayın sırasında ikili arasında sert söylemler ve tartışma başladıktan sonra Marwat, bir anda ayağa kalkarak Khan'a saldırdı. Stüdyo personeli, kavgayı güçlükle ayırdı.

Marwat daha sonra yaptığı açıklamada, saldırının sebebini, Pakistan'ın eski Başbakanı İmran Han'a hakaret ettiği ve ona Yahudi ajanı dediği için Khan'a tokat attığını söyledi. Bu tür olaylar, sık sık siyasi tartışmaların ve gerginliklerin yüksek olduğu ülkelerde medya yayınlarında yaşanabiliyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP’li eski Belediye Başkanı haddini aştı, Süper Kupa skandalında Atatürk’ü Hitler ile bir tuttu! Sözleri büyük tepki çekmişti: AKP'li o isim istifa etti AKP'li aday adayının önlenemez yükselişi! Eğlence mekânında denize ateş eden bekçiler açığa alındı