Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında iki ayrı suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığını açıkladı.
Günel, yaptığı yazılı açıklamada, "Eğer Kuşadası’nda imar rantından bahsediyorsa, bunun kim olduğunu ispatlamak zorunda. Eğer Kuşadası’nda bir mafyadan bahsediyorsa, bunu da açıkça ortaya koymak zorunda. Aksi halde bu hem iftiradır hem de toplumda korku ve güvensizlik yaratmaktır" diye konuştu.
Mafya iddialarının son derece ciddi olduğunu vurgulayan Günel, "Bu mafya iddiası şayet doğruysa, kamu düzenini tehdit eden büyük bir sorunla karşı karşıyayız demektir. Bu nedenle, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağız. İddiaların araştırılması için resmi süreç başlatılacak" ifadesini kullandı.
Cumhuriyet
Hiranur Vakfı'nın internet sitesi hacklendi, Atatürk'ün sözleri yazıldı53 izlenme
‘Yunanlar Türk petrolünü çalacak!’99 izlenme
CHP'li Karabat'tan dikkat çeken soru: "El konulan şirkette Saray danışmanlarından birinin yakını çalışıyor mu?"10 izlenme
Erdoğan'ın YÖK'e atadığı Bilim Kurulu üyesinden çok tuhaf koronavirüs açıklaması!172 izlenme
Müslüme'nin dedesi Hasan Yağal'dan skandal savunma!138 izlenme
Erdoğan'dan Ensar Vakfı'na bir kıyak daha!37 izlenme
Adli emanet soygununda 10 kişiye gözaltı15 izlenme
Cübbeli Ahmet saldırıya uğradı, saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı!40 izlenme
İBB'ye film gibi kumpas: AKP, İstanbul’da çalışır durumdaki özel halk otobüsünün şoförüyle anlaşıp, otobüsü bozukmuş gibi göstererek çekim yapmış!
Ankara’da Mansur Yavaş’a büyük destek!
Bir anket de CHP'den! ‘Hesapları tutmayacak’
Yurt dışı oyları analizi: Kılıçdaroğlu’nun yüksek oy aldığı ülkelerde artış