AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, hazırladıkları yerel yönetimler yasa taslağında belediye başkanlarının akrabalarını işe almasının önüne geçecek bir madde olacağını açıklamıştı.
Özhaseki, yaptığı açıklamada "kimsenin eşdost ve yakınları başta belediyeler olmak üzere kamu da işe alınmayacak" derken, yakın koruması Hakan Kumru’nun ablası Funda Altunbaş'ın, önce Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde işe başlatıldığı, sonra da AKP'li Talas Belediyesi’ne geçtiği ortaya çıktı.
Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde işe başlatıldıktan sonra AKP'li Talas Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne geçişi yapılan Özhaseki’nin yakın koruması Hakan Kumru’nun ablası Funda Altunbaş'ın, yeni oluşturulan Başkan Mustafa Yalçın’ın “Sosyal Medya Sorumluluğu” görevine getirildiği öğrenildi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ozhasekidenyakinkorumasininablasinabuyukkiyak251583h.htm
Türkiye bunu da gördü! Halk sağlığını düşünen akademisyen hapse girebilir!249 izlenme
Dilipak'tan çarpıcı Fahrettin Altun çıkışı: Helal olsun CHP'ye... Adaletin kantarı olmaz, terazisi olur255 izlenme
2024 yılında da devlet emlakçı gibi çalışacak50 izlenme
Mustafa Kemal'in askerleri Mustafa Kemal'in huzurunda28 izlenme
Memleket Partisi'nde peş peşe istifa! Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldılar46 izlenme
Kılıçdaroğlu’ndan İnce’nin seçim kampanyasına bağış889 izlenme
Dünyaca ünlü üniversiteden Türkiye açıklaması! "Türkiye'nin koronavirüs verileri şüpheli"96 izlenme
Maliye Bakanlığı peşlerine düştü: 800 kişi tespit edildi29 izlenme
Sağlık Bakanı Koca corona verilerini açıkladı: 27.351 yeni vaka tespit edildi, 22.004 kişi sağlığına kavuşurken, 194 kişi hayatını kaybetti!
Kısa çalışma ödeneğinden sonra işçilere yeni tuzak!
İnanılmaz iddia! Kılıçdaroğlu'nun A takımından eski müdürüne 'bir yıl partiyi yöneteceğiz' telefonu
KYK yurtlarında skandal Meclis'e taşındı: “Depremzedeler icrayla çıkarılıyor, 'yemek ve su vermeyeceğiz' baskısı yapılıyor"